Κάθε βιβλίο, ένα καράβι....

Πάμε να ταξιδέψουμε την ψυχή μας....

Γερό σκαρί κάθε βιβλίο, μπορεί να μας φτάσει μακριά....



16 Μαρτίου 2009

Μια πρώτη δοκιμή

Γνωρίζοντας οτι κανείς δεν πρόκειται να δει ακόμα αυτή την ανάρτηση, αφού το ιστολόγιο είναι...κρυφό και υπό κατασκευή, παρ΄ όλα αυτά ένιωσα την ανάγκη να κάνω την πρώτη δοκιμή! Είναι σαν να έκανα ανακαίνιση ή μάλλον σαν να μετακόμισα σε καινούριο σπίτι και θέλω να είναι όλα έτοιμα όταν σας υποδεχτώ. Το άλλο, το παλιό μου ιστολόγιο, θα κρατήσει τους θησαυρούς του και θα είναι διαθέσιμοι για όλους, μόλις πατήσετε πάνω στο αντίστοιχο link.

22 σχόλια:

  1. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΛΕΝΑ ΜΟΥ!!!ΚΑΛΟΡΙΖΙΚΟ,ΚΑΛΟΡΙΖΙΚΟ,ΚΑΛΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ!!!ΚΕΡΑΣΤΗΚΑ ΑΠΟ ΤΟ ΓΛΥΚΑΚΙ ΣΟΥ.ΗΤΑΝΕ ΜΙΑ ΣΚΕΤΗ ΓΛΥΚΑ ΟΠΩΣ ΕΣΕΝΑ!ΧΙΛΙΑ ΦΙΛΙΑ ΑΠΟ ΜΑΚΡΙΑ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ευχαριστώ! Οι αναρτήσεις θ' αρχίσουν σε λίγο και θα είναι ...καταιγιστικές! Χίλια φιλιά!
    ΥΓ: Αυτό το "από μακρυά" είναι που με στεναχωρεί!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. καλημερα

    Μολις αρχισα να διαβαζω τρομαξα , φοβηθηκα οτι θα χασω την παρεα σας, ευτυχως ολα καλα

    Ευχομαι καλη αρχη
    efi

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. efi: Η παρέα δεν χάνεται με τίποτα!Πώς θα κάνω χωρίς εσάς; Φιλιά!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Λένα μου μπράβο. Χαίρομαι τόσο για σένα! Γιατί το αξίζεις! Δεν είναι μόνο το ταλέντο σου, αλλά και η όμορφη και απλή προσέγγιση που έχεις με τους φίλους σου και τους αναγνώστες των βιβλίων σου. Εύχομαι το νέο σου βιβλίο να με ταξιδέψει στη σφαίρα της φαντασίας, σε μονοπάτια ονειρικά που μόνο η τέχνη της φαντασίας μπορεί να ανοίξει!!!!!!! Είμαι περήφανη για σένα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Καλορίζικο το νέο σπίτι. Και με το καλό το νέο βιβλίο, ανυπομονούμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Καλημερα το παρακατω σημειωμα το ειχα αφησει στο παλίο σπιτι και επειδη ηθελα να το διαδασεις το στελνω και εδω ......

    Αγαπητη μου Λενα ( νομιζω οτι ειναι καλυτερος ο ενικος)
    Το εξωφυλλο απο το νεο βιβλιο κατα την γνωμη μου ειναι πολυ καλο ειμαι σιγουρη οτι και το περιεχομενο θα ειναι
    Απλα διαβαζοντας στο BLOG Νοστιμοτατο την δημοσιευση (16 Μαρτιου) καταλαβα ολα οσα εχετε πει μεχρι σημερα.......

    μια καλημερα σε ολους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. efi: Καλώς όρισες και εδώ και φυσικά ο ενικός προτιμότερος! Χαίρομαι που σου αρέσει το εξώφυλλο του Έρωτα, ελπίζω και εύχομαι να σε κερδίσει και το περιεχόμενο! Το ιστολόγιο Νοστιμότατο, είπε πολλές αλήθειες αλλά υπάρχουν κι άλλες μεγαλύτερες και πιο πικρές που μόνο οι συγγραφείς γνωρίζουμε. Ευτυχώς ανήκω σ' έναν εκδοτικό οίκο (Ψυχογιός)που μόνο χαρές μου έχει δώσει, που η συνεργασία μαζί του δεν είχε ούτε μικρότητες,ούτε ύπουλες κινήσεις , ούτε εξαπάτηση. Μια σνεργασία που κυλάει αβίαστα και σε κλίμα εντελώς οικογενειακό γιατί έτσι επέλεξε να στήσει τον εκδοτικό του οίκο ο κύριος Ψυχογιός. Σε φιλώ και ευχαριστώ για την επίσκεψη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Θα ηθελα να προσθεσω μονο οτι αναφερθηκα σε αυτο το γεγονος γιατι ηταν η συνεχεια της κουβεντας μας για το εξωφυλλο του πρωτου σας βιβλιου , στο παλιο blog.
    Ειχα πει παλιοτερα οτι με ειχε ενοχλησει η κινηση ενος εκδοτη να παρουσιασει το πρωτο βιβλιο ( τη μερα που σε γνωρισα ) πριν απο λιγες μερες στο site του σαν να ειναι νεα κυκλοφορια για να εκμεταλλευτει το δικο σας ονομα.
    Ελπιζω να μην σας κουρασα με πολλα λογια ηθελα μονο να διευκρινησω.
    Μια καλη μερα και ενα ακομα καλυτερο Σ/Κ σε ολους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Καλορίζικο, καλορίζικο!!! Είναι πολύ όμορφο το καινούργιο blog σας.! Του ευχομαι να περάσει όμορφες και διασκεδαστικές στιγμές μαζί μας.!! ;-)

    Φιλάκια πολλά πολλά κ. Λένα μου!

    ΚΑΤΕΡΙΝΗ

    ΥΓ: Το ξέρω ότι έχω χαθεί αλλά ξέρετε... ΔΙΑΒΑΣΜΑ.!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Κατερίνη μου, σ' ευχαριστώ! Όσο για το οτι χάθηκες... Πρώτα και πάνω απ' όλα τα μαθήματά σου για τους υψηλούς σου στόχους! Καλή δύναμη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Καλημέρα και συγνώμη που άργησα ν' απαντήσω. Η αλήθεια είναι, οτι το μόνο ενοχλητικό, ήταν η παρουσίαση του βιβλίου ως καινούριο κι αυτό γιατί φοβήθηκα οτι πολλοί αναγνώστες ίσως να το αγόρασαν ξανά, νομίζοντας οτι είναι καινούριο, ή οτι άλλαξα εκδότη. Γι αυτό και έκανα την συγκεκριμένη ανάρτηση!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Λένα μου ήρθα κι εγώ στο καινούργιο σου σπίτι.
    Σιγά που θα το έχανα!
    Καλορίζικο και γεμάτο επιτυχίες.

    Κώτσος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Καλώς τον! ΝΑ περάσεις να κεραστείς γλυκό κεράσι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Για σας!
    Μπήκα τυχαία εδώ, ψάχνοντας για την διαφορά του Διηγήματος από το Μυθιστόρημα.
    Δυστυχώς άλλα λένε τα λεξικά άλλα λέει το internet και δεν ξέρω τι να επιλέξω, έχω μπερδευτεί! Είναι το Μυθιστόρημα μια πλήρης περιγραφή καταστάσεων, χαρακτήρων και κουλτουρών, η τελικά η διαφορά εντοπίζεται στο πλήθος των σελίδων;
    Μήπως μπορείτε να με βοηθήσετε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Καλημέρα! Η διαφορά ανάμεσα στο διήγημα και στο μυθιστόρημα, είναι απ' όσα ξέρω η μικρή έκταση του πρώτου. Το μυθιστόρημα παραθέτει γεγονότα καταστάσεις σε εκτεταμένη μορφή, ενω΄το διήγημα είναι πιο "συμπυκνωμένης" μορφής"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Καλησπέρα κ. Μαντά... Δεν άντεξα στον πειρασμό να επισκεφτώ το blog σας καθώς στα βιβλία σας αναφέρεται πως οι αναγνώστες έχουν δυνατότητα προσωπικής επικοινωνίας μαζί σας... Από που να αρχίσω και πού να τελειώσω... Και τι να πω! Αν και ως μαθήτρια Λυκείου ο χρόνος μου είναι περιορισμένος, θεωρώ τα μυθιστορήματά σας ως ένα ευχάριστο διάλειμμα από τις υποχρεώσεις.. Είναι μια νέα συναρπαστική περιπλάνηση για μένα, αφήνοντας μια γλυκόπικρη αίσθηση νοσταλγίας μετά την ανάγνωση της τελευταίας σελίδας... Σας ευχαριστώ που υπάρχετε και μας χαρίζετε τόσο όμορφες στιγμές!
    Α, και για να μην ξεχάσω, καλορίζικο το νέο blog και σας εύχομαι κάθε επιτυχία, σε όλους τους τομείς της ζωής σας!

    Με θαυμασμό και αγάπη,

    Αρίστη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Αρίστη μου καλώς όρισες! Χαίρομαι όταν νέα παιδιά διαβάζουν τα βιβλία μου, καμαρώνω οτι έχω τόσο νεανικό κοινό! Να είσαι καλά και κάθε επιτυχία στη ζωή σου και στους στόχους σου!Επίσης σου εύχομαι καλό Πάσχα και ραντεβού τον Μάιο, μ' έναν.... Έρωτα σαν βροχή!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Σας ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια σας, σχετικά με την διαφορά του διηγήματος από το μυθιστόρημα, κι εύχομαι καλορίζικος ο νέος σας χώρος στο internet.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Σας ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια σας, σχετικά με την διαφορά του διηγήματος από το μυθιστόρημα, κι εύχομαι καλορίζικος ο νέος σας χώρος στο internet.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. καλησπερα, σας ειχα γραψει και περυσι οταν ειχα διαβασει το τελευταιο τσιγαρο...τωρα ηρθε η σειρα για το χωρις χειροκροτημα...συγχαρητηρια ...δεν ηθελα να τελειωσει και αυτη την φορα η αναγνωση...αν και το τελος με στεναχωρησε ειναι η αληθεια...μου αφησε μια μικρη μελαγχολια στην καρδια αλλα για μενα ειναι τελικα αυτο που μετραει σε ενα βιβλιο...να σε ταξιδεψει, να μην θες να τελειωσει το ταξιδι , να ταυτιστεις και αυτα επιτευχθηκαν!!μου εμεινε μονο η λυκαινα και μετα θα περιμενω με λαχταρα το επομενο.

    σας ευχαριστω,

    μαρουλιω

    ΑπάντησηΔιαγραφή