Κάθε βιβλίο, ένα καράβι....

Πάμε να ταξιδέψουμε την ψυχή μας....

Γερό σκαρί κάθε βιβλίο, μπορεί να μας φτάσει μακριά....



23 Μαΐου 2011

Επίσημη παρουσίαση με μια έκπληξη!

Ότι και να πω είναι λίγο! Ειλικρινά είμαι πολύ συγκινημένη για όσα έζησα τις τελευταίες 18 μέρες, από την ημέρα που κυκλοφόρησε το "Χωρίς χειροκρότημα". Στην μεγάλη περιοδεία αυτών των ημερών, μαζι με την Καίτη Οικονόμου, μας σκλαβλωσατε με την αγάπη σας, με την προσέλευσή σας όπου βρισκόμασταν.... Θα τα πούμε όμως  μέσα στις επόμενες μέρες, με αναρτήσεις συνεχείς και...αναλυτικές! Σήμερα γράφω για άλλον λόγο!
 Η επίσημη παρουσίαση της Αθήνας! Αύριο, όπως βλέπετε και στην πρόσκληση, στις 20:30 στον ΙΑΝΟ (Σταδίου 24) σας περιμένω, να σας κεράσω, κάτι πολύ πιο πρωτότυπο από ένα γλυκό!

14 σχόλια:

  1. Κρίμα που δε θα μπορώ να είμαι εκεί!Σας εύχομαι όμως ολόψυχα καλή επιτυχία!Την αξίζει το "Χωρίς χειροκρότημα" γιατί είναι ένα πολύ όμορφο βιβλίο!Το διάβασα μέσα σε 2 νύχτες!Μου άρεσε που παρά τη δυσάρεστη εξέλιξη τελικά βγήκε το ουράνιο τόξο στη ζωή της Ειρήνης!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Λόγοι δυσάρεστοι προσφιλούς μου προσώπου...
    δεν μου επέτρεψαν να βρεθούμε στην παρουσίαση του βιβλίου σου στην πόλη μου Λένα μου!!
    Λυπήθηκα πολύ!!
    ήθελα τοσο να τα πούμε απ κοντά..δεν ηταν τυχερό μου.
    Καλοτάξιδο το υπέροχο βιβλίο σου "χωρίς χειροκρότημα"!!
    Ετρεξα να το πάρω ...δεν το διάβασα όμως ακόμη,λόγω έλλειψης χρόνου, για τον λόγο που προανέφερα....
    Θα τα ξαναπούμε μόλις το διαβάσω.
    Γλυκό φιλί!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Λένα μου τις ευχές μου δεν τις έχεις ανάγκη.. αλλά είναι από καρδιάς...
    Φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. kalispera sas...molis teleiwsa tin anagnwsi apo to neo sas vivlio'xwris xeirokrotima'. Itan uperoxo, teleio, apisteuto!!! exw diavasei ola sas ta vivlia alla auto me sugginise perissotero apo ola!!! sugxaritia!!! perimenw me agwnia to epomeno vivlio sas.. Maria 26 etwn apo Mytilini

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. den tha papso pote na diavazo ta vivlia sas.na sygkinoumai kai na thumono me ta lathi kai tis adunamies ton hrwwn sas pou einai toso pragmatika,alithina kai eilikrini.molis teleiosa to ''xoris xeirokrotima'' kai den exo logia..aksize oli auti i anamoni meta to ''teleutaio tsigaro''antigoni apo irakleio krhths.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. θες βράδυ παραβρέθηκα στην επίσημη παρουσίαση του νέου βιβλίο της Λένας Μαντά ΧΩΡΙΣ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΜΑ. Ήταν μια εξαίσια βραδιά, πολύ ζεστή και απλή, όπου η Λένα μας εντυπωσίασε με τα βίντεο που μόνη της είχε φτιάξει για το βιβλίο! Ακούστηκαν αποσπάσματα, τα οποία ομολογώ μου κίνησαν το ενδιαφέρον να διαβάσω το βιβλίο άμεσα, και η δημοσιογράφος Εύα Μαυρογένη έκανε πρωτότυπες και καίριες ερωτήσεις στη Λένα - κάτι σα κουβεντούλα. Πραγματικά από τις ωραιότερες παρουσιάσεις που έχω πάει, από τις βραδιές που λες "πέρασα καλά" και το εννοείς! Παρόν και ο Μάκης Πουνέντης, φανατικός αναγνώστης και θαυμαστής της Λένας. Η έκπληξη της βραδιάς, το CD που μοιράστηκε σε όλα τα τραπέζια! Το κοιτούσαμε καλά καλά και δεν ξέραμε τι είναι! Μέχρι που ένας έκανε την αρχή και το άνοιξε και.... το έφαγε! Ήταν σοκολατένιο! Έξυπνο και πρωτότυπο και πάνω απ'όλα νόστιμο! Εύχομαι στη Λένα πάντα επιτυχίες και πάντα χαμόγελα και αγάπη - μαζί πάνε αυτά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΔΕ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΑΛΛΑ ΕΥΤΥΧΩΣ ΚΑΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΕΡΧΕΣΤΕ ΣΤΗΝ ΚΩ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΦΕΡΩ ΟΛΑ ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΕΛΠΙΖΩ ΤΟ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΜΑ ΚΑΙ ΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΜΟΥ ΑΓΑΠΗ να μου τα υπογραψετε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΠΑΩ ΤΑΚΤΙΚΑ ΣΕ ΒΡΑΔΙΕΣ ΤΟΥ ΙΑΝΟΥ . Η ΒΡΑΔΙΑ ΣΑΣ ΗΤΑΝ ΠΟΛΎ ΓΛΥΚΕΙΑ (ΑΠΌ ΌΛΕΣ ΤΙΣ ΠΛΕΥΡΕΣ) . ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟ ΕΙΧΑ ΗΔΗ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΑΛΛΑ ΤΟΥ ΕΛΕΙΠΕ Η ΑΦΙΕΡΩΣΗ ....ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΟΝΑΔΙΚΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΠΟΥ ΖΩ , ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΣ ΣΑΣ.
    ΟΙ ΝΕΟΙ ΗΡΩΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΛΗΘΙΝΟΙ , Η ΔΕ ΓΙΑΓΙΑ ΠΟΛΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ , ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΣΤΟΡΥ.
    ΜΕ ΚΑΠΟΙΟ ΜΑΓΙΚΟ ΤΡΟΠΟ ΝΟΙΩΘΩ ΟΤΙ ΖΩ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΣΑΝ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΓΩ ΚΑΠΟΥ ΜΕΣΑ ΕΚΕΙ .....ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΜΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ ΣΑΣ , ΠΟΥ ΣΑΣ ΒΛΕΠΩ ΖΩΝΤΑΝΑ , ΠΑΝΤΑ ΛΕΩ ΜΕΣΑ ΜΟΥ " ΤΙ ΩΡΑΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΛΕΝΑ ΜΑΝΤΑ " ΞΕΧΕΙΛΙΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΓΛΥΚΑ ....ΣΑΝ ΤΟ CD ΠΟΥ ΜΑΣ ΧΑΡΙΣΑΤΕ ...ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΟ .ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ.
    Η ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΣΑΣ ΦΙΛΗ maria chrisso

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. kalispera...tha ithela na pw ena terastio mpravo gia to XWRIS XEIROKROTIMA...!itan ena apisteyto pragmatika vivlio...mesa se duo meres to diavasa olo...den antexa na to afisw apo ta xeria mou pragmatika!sto telos evlepa oi selides na ligosteyoun kai prospathisa na to kathisterisw to diavasma..den ithela na to teleiwsw...alla den mporoysa i istoria tou,i ipothesi genika me travouse..me vithize pragmatika!..to diavaza kai skeftomoun asinaisthita tis eikones,eniwtha pragmatika na zw tis skines,na eimai enas theatis poy parakolouthei apo konta ta gegonota...!kai sto ERWTAS SAN VROXI pou xa diavasei prin kamposo kairo thimamai eixa xetrelathei...ma to XWRIS XEIROKROTIMA me ekane na to zisw akoma pio entona to olo thema..!apla mpravo kai sigxaritiria sti siggrafea apo mia 18xroni pou isws na min exei tosi peira sto thema vivliou kai skepsis...alla pragmatika..me taxidepse...!apla sigxaritiria!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. καλησπέρα! είμαι φανατητική αναγνώστρια των βιβλίων σας! τα έχω διαβάσει όλα όλα μα όλα και τα λάτρεψα όλα όλα μα όλα! με τις φίλες μου έχουμε κάνει fun club! όταν βγήκε στα βιβλιοπωλεία το χειροκρότημα ήταν κοντά το γεννέθλια μου και το ζήτησα δώρο. κατάφερα να το διαβάσω τελικά πριν 3 μέρες με τις δουλειες και τον μπέμπη μου! με απογοήευσε! και ξέρετε γιατι...;...γιατί μοιάζει τόσο πολύ με την ιστορία της Αγγελικής Ηλιάδη! της εγγονής της Καίτης Γκρέη, που αγαπησε έναν ιδιοκτήτη νυχτερινού κέντρου παντρεμένο με μια δευτεροκλασσάτη τραγουδίστρια που βγήκε στα κανάλια και την διαπόμπευσε, που είχε γονείς που την εκμεταλλεύονταν, που σκότωσαν νονοί της νύχτας τον άνδρα που αγαπούσε και τραυμάτισαν την ίδια, που είχε μαζί του παιδί, που , που , που, που, που.........
    δεν ήθελα αυτό από εσάς! δεν ήθελα να διαβάσω μια ιστορία των μεσημεριανιών εκπομπών!
    το χειροκρότημα δεν μου άρεσε! δεν ήταν η μαντά που αγαπώ, η μαντά που λαχταράω να διαβάσω, δε με ταξίδεψε! από την αρχή υποψιάστηκα την ιστορία, διάβαζα μόνο και μόνο για επιβεβαίωσω ότι αυτή είναι η "λογοτεχνική" έκδοση της ιστορίας της Ηλιάδη! μόνο στο dancing with the stars δεν πήγε η Ειρήνη.
    περιμένω το επόμενο βιβλίο με αγωνία και πραγματικά θα ήθελα να είναι κάτι πραγματικά λογοτεχνικό! θα ήθελα να διαβάσω και πάλι τη μαντά που αγαπώ!
    καλό βράδυ!
    Κατερίνα Μάρκου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Θα συμφωνήσω απόλυτα με την Κατερίνα Μάρκου, σαν να διάβαζα την ιστορία της Ηλιάδη αλλά αγγελικά πλασμένη, η τίμια και ηθική τραγουδίστρια που αγάπησε τον τίμιο και ηθικό ιδιοκτήτη νυχτερίνου κέντρου και που τον σκότωσαν οι κακοί...Προσωπικά δε μου θύμίζε σε τίποτα τα προηγούμενα βιβλία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Δεν υπάρχει τίποτα πιο υποκειμενικό από την γνώμη ενός αναγνώστη για ένα βιβλίο. Γι αυτό και λέω πάντα οτι δέχομαι όλες τις απόψεις. ΑΛλα΄θα διαφωνήσω για την ιστορία της τραγουδίστριας. Δεν την ξέρω, πώς να την γράψω; Ναι, η ιδέα ήρθε από όσα ακούστηκαν, αλλα΄κυρίως από την δολοφονία. Απο κει και μετά, έδωσα την δική μου ιστορία. Δημιούργησα την γιαγιά Βάγια, τον Γρηγόρη και κυρίως την Βένια που είναι η αγαπημένη μου, που δούλεψα την ιστορία της αλλά και τον χαρακτήρα της με μεράκι, γι αυτό δεν αποδέχομαι όσα γράφετε, θα ήταν σαν να πρόδιδα κάτι που αγαπησα και δούλεψα με κέφι.Σέβομαι την άποψή σας, όπως πάντα, αλλά.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Μολις τελειωσα το χωρις χειροκροτημα. Και ναι ηταν η ιστοια της Ηλιαδη. Απο ολα τα βιβλια σας ηταν το μονο που δε μου αρεσε. Κουραστηκα τοσο πολυ ν το τελειωσω. Που πηγαν οι καλες εποχες της Κλελιας η της παρεας στο βαλς.... Ελπιζω το οσο αντεχει η ψυχη να με ανταμειψει. Κυρια Μαντα σας φιλω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Πολύ επιφανειακό, αφελές, εύπεπτο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή