Κάθε βιβλίο, ένα καράβι....

Πάμε να ταξιδέψουμε την ψυχή μας....

Γερό σκαρί κάθε βιβλίο, μπορεί να μας φτάσει μακριά....



27 Ιουνίου 2012

Νίκος Διακογιάννης, ένας και μοναδικός!!!!!

Γύρισα!!!! Κατάκοπη, αλλά ενθουσιασμένη απ' όσα πήρα μαζί μου, απ' όσα εσείς με τόση αγάπη μου δώσατε! Κουβαλάω στις βαλίτσες μου το χαμόγελό σας, τα λόγια σας, τις αγκαλιές σας! Χίλια ευχαριστώ!
Και στην επιστροφή μου, κοιτάξτε τι βρήκα να με περιμένει! Ο καλός μου φίλος ο Νίκος Διακογιάννης, ο συγγραφέας των: Τέρα Αμου, Καθρέφτες στο χώμα και Ύπνος των αγαλμάτων,  ο Νικόδημος της blogoσφαιρας, είχε κάνει για την Ηρώ μου αυτό το τόσο τρυφερό βίντεο και μου αφιέρωσε την ανάρτηση του στο ιστολόγιό του: tera-amou.pblogs.gr 
Χίλια ευχαριστώ Νικόλα!

ΥΓ: Νέα από τις παρουσιάσεις, έρχονται προσεχώς!!!!!

6 σχόλια:

  1. Το καταπληκτικό βίντεο τονίζει σημεία του βιβλίου που συγκινούν, δημιουργούν συναισθήματα και φαίνεται πως ακούμπησες μια πληγή που πάντα θα αιμοραγεί.
    Χαίρομαι να αισθάνομαι την αγάπη να κυλάει ανάμεσά μας. Δεν ξεχνώ ποτέ πως η αφορμή να γνωρίσω τον Νίκο ήσουν εσύ στη παρουσίαση του βιβλίου του ΤΈΡΑ ΑΜΟΥ.Και γι'αυτό σε ευχαριστώ.Να είσαστε πάντα καλά και να υπάρχετε στη ζωή μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σ' ευχαριστώ και καλοτάξιδο το νέο βιβλίο το οποίο και πρόσφατα αγόρασα αλλά δεν διάβασα ακόμα! Καλή επιτυχία Μαράκι στο νέο ξεκίνημα!

      Διαγραφή
  2. Χάρηκα κάθε στιγμή δημιουργίας στο βίντεο. Μου κράτησε όμορφη συντροφιά το βιβλίο σου και με χαρά έμαθα ότι εξαντλήθηκαν τα 50.000 αντίτυπα της πρώτης έκδοσης και τυπώθηκαν ακόμη 15.000! Μπράβο, και εις ανώτερα. Να σ' έχει ο Θεός γερή και να συνεχίσεις να δίνεις την Αγάπη απλόχερα.
    Καλό μας καλοκαίρι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εγώ σ' ευχαριστώ, τα είπαμε και προσωπικά, το λέω και δημόσια! Κι αν η Μαρία πιο πάνω δεν ξεχνάει πως σ' εμένα οφείλει την γνωριμία μας, εγώ θα ευγνομονώ το διαδίκτυο και το Τέρα Άμου που μας γνώρισαν! Καλές ειδήσεις Νικόλα!

      Διαγραφή
  3. Λένα μου, Καλό καλοκαίρι!
    Να είσαι πάντα καλά
    και να δημιουργείς.
    Πάντα με αγάπη,
    Υιώτα
    αστοριανή, ΝΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΚΑλό καλοκαίρι Αστοριαννή! Καλό και ξένοιαστο! Σ' ευχαριστώ!

      Διαγραφή