Κάθε βιβλίο, ένα καράβι....

Πάμε να ταξιδέψουμε την ψυχή μας....

Γερό σκαρί κάθε βιβλίο, μπορεί να μας φτάσει μακριά....



13 Φεβρουαρίου 2010

Γυναίκα της χρονιάς και όχι μόνο!

Φέτος για τρίτη χρονιά ήμουν υποψήφια για το βραβείο Γυναίκα της χρονιάς, στην κατηγορία "συγγραφείς", ένα βραβείο που έχει καθιερώσει το περιοδικό "Life & style"....
Χθες μου ανακοίνωσαν οτι κέρδισα αυτό το βραβείο.... 
Θέλω να σας πω ένα μεγάλο ευχαριστώ, ένα ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου για όσους και όσες μπήκαν στον κόπο να με ψηφίσουν. Χωρίς να υποτιμώ την διάκριση, πρέπει να πω ότι κάθε μέρα κερδίζω ένα βραβείο από τα χέρια σας, κάθε μέρα η αγάπη σας φτάνει σε μένα από τα μηνύματά σας.... Ας πούμε οτι μ' αυτό το βραβείο τα πράγματα γίνονται πιο.... επίσημα! Ευχαριστώ και πάλι λοιπόν....
Χθες όμως έγινε κάτι ακόμα, πολύ πιο σημαντικό.... Ο γιός μου έκανε πρόταση γάμου στην κοπέλα που αγαπάει και σύντομα θα αρραβωνιαστούν.... Γυναίκα της χρονιάς λοιπόν, αλλά ευελπιστώ να κερδίσω τον έπαινο για..... "πεθερά της χρονιάς" και όταν έρθει η ώρα και για το..... "γιαγιά της χρονιάς"!

27 σχόλια:

  1. Τρίτη φορά υποψήφια και σάρωσες τον τίτλο,Λένα μου! Καλορίζικο το νέο σου βραβείο από ΚΑΡΔΙΑΣ!
    Χάίρομαι πολύ και το ξέρεις,γιατί από τοτε που σε γνώρισα καμαρώνω για τις επιτυχίες σου!
    Για ένα πράγμα λυπάμαι....που δεν το πήρα είδηση και δεν σε ψήφισα...αλλά δεν πειράζει μετράει το αποτέλεσμα!
    Η χρονιά σου λοιπόν,το '10 το καλό για σένα μα και για ολόκληρη την οικογένεια σου! Να συνεχίσει να σου δίνει μόνο χαρές η ζωή και εσύ να τις απολαμβάνεις πάντα με το πλούσιο και πηγαίο χαμόγελο σου!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κορίτσι μου συγχαρητήρια!!
    Να απολαύσεις τις επιτυχίες της ζωής σου!
    Χάρηκα πολύ.
    Πάντα χαρές.
    Σου στέλνω φιλιά.

    Μόλις τελείωσα την ΘΕΑΝΩ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Συγχαρητήρια............ Εύχομαι μέσα από την καρδιά μου τα καλύτερα!
    Και είναι σίγουρο ότι θα είσαι η καλύτερη πεθερά του κόσμου.......... Οσο για τη γιαγια της χρονιάς, άσε παιδί μου μή βιάζεσαι.
    Η ώρα η καλή και να μου τα φιλήσεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Λένα μου, πολύ χαίρομαι για σένα και ελπίζω σύντομα να έχεις όλους τους τίτλους που σου ταιριάζουν!! Συγχαρητήρια!
    Είμαι απόλυτα σίγουρη ότι θα είσαι μια υπέροχη πεθερά ... και μια γιαγιά (όταν έρθει η ώρα) όλο γλύκα!
    Ναταλία Ι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Συγχαρητήρια κυρία Μαντά για την βράβευσή σας!! Αυτό το βραβείο το αξίζετε και με το παραπάνω! Εμείς πρέπει να ευχαριστούμε εσάς, που μέσα από τα βιβλία σας μας ταξιδεύετε και μας χαρίζετε ωραίες στιγμές συντροφιά με τους ήρωες που αριστουργηματικά δημιουργείτε! Είμαι σίγουρη πως σας περιμένουν πολλά βραβεία ακόμα!!!

    Και εγώ λοιπόν με τη σειρά μου να σας ευχηθώ ότι καλύτερο για τον γιο σας και σύντομα να τον καμαρώσετε και γαμπρό!
    Να ‘στε πάντα καλά!! Πολλά φιλιά από Κύπρο! =]

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. συγχαρητήρια μέσα από την καρδιά μου Λενάκι..... το άξιζες και το αξίζεις και θα το αξίζεις!!!!!

    όσο για το πεθερά της χρονιάς... δεν σε φοβάμαι.. οσο και να προσπαθήσεις δεν πρόκειται να καταφέρεις να μπεις με επιτυχία στο πετσί του ρόλου "κακιά πεθερά"!!!!!!!!!!!!

    φιλάκιαααααααααααααααα...

    ΠΑΝΤΑ ΤΕΤΟΙΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Μπράβο, Λένα, συγχαρητήρια!!! Τρίτη και τυχερή λοιπόν αντί "φαρμακερή" όπως συνηθίζουμε να λέμε. Πάντα επιτυχίες και ανοιχτές αγκαλιές. Συγχαρητήριακ αι για το γιο σου. Φιλιά από τη Νίσυρο. Ίσως τα πούμε από κοντά μέσα στον Μ¨αρτιο. Ανεβαίνω στην Αθήνα για υπογραφή συμβολαίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Καλέ μου Νικόδημε, αυτό για την "υπογραφή συμβολαίου", μ' έκανε να χαρώ ιδιαίτερα! Ευλογημένος αυτός ο Φλεβάρης! Όλο ευχάριστα νέα ακούω! Ευχαριστώ θερμά και για τις ευχές σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ζαχαρένια μου, η ...νύφη μου (όμορφα δεν ακούγεται;) είναι η απάντηση στις προσευχές κάθε...πεθεράς κι ετσι.... άδικα θα πήγαινε κάθε προσπάθεια να το παίξω κακιά πεθερά...Μόνο που βλέπω τα μάτια του γιού μου να λάμπουν από ευτυχία.... λάμπω κι εγώ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Στέφανη, ευχαριστώ όχι μόνο για τις ευχές αλλά και γι όλη την αγάπη που τη νιώθω κάθε μέρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ναταλία ευχαριστώ! Αυτό το "γιαγιά" με κάνει να μελώνω ακόμα και στη σκέψη και είμαι σίγουρη οτι θα γίνω η....χαζογιαγιά του αιώνα, αλλά μπορώ και πρέπει να περιμένω.... (με το ζόρι!)
    Όσο για το βραβείο.... τι άλλο από ένα μεγάλο ευχαριστώ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Κλημεντινάκι, μέσα στο ορυμαγδό της ανακαίνισης του σπιτιού, κάποια στιγμή είδα το μήνυμά σου, αλλά ξέχασα να σου απαντήσω η ασυγχώρητη!Σε φιλώ γλυκά γλυκά και σ' ευχαρισώ! Θα κανονίσουμε μετά τις φασαρίες ( να έρθουν και τα έπιπλα)να έρθετε σπίτι να τα πούμε με την ησυχία μας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Γιαγιά Αντιγόνη: Ευχαριστώ πολύ πολύ , πετάω, βλέπω τα παιδια μου και βουρκώνω από χαρά για τον έρωτα και την ευτυχία που λάμπει στα μάτια τους...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Αφροδιτούλα μου έτσι όπως εξελίχθηκαν τα πράγματα, η ευτυχία του Αλέξανδρου δεν άφησε χώρο για άλλο ενθουσιασμό! Χαίρομαι για το βραβείο που μου έδωσε ο κόσμος και μου το δίνει κάθε μέρα με την αγάπη του, αλλά ο επικείμενος αρραβώνας των παιδιών με απογείωσε!Χίλια φιλιά και στα παιδάκια σου με το καλό!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Συγχαρητήρια κυρία Μαντά,πάντα τέτοια,και εις ανώτερα!Και πάλι συγχαρητήρια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Λένα μου συγχαρητήρια!!!
    Το βραβείο το άξιζες και με το παραπάνω...
    Όσο για το "πεθερά της χρονιάς", δεν το συζητώ, είμαι σίγουρη ότι έχεις κερδίσει τον τίτλο στην καρδιά της νύφης σου.
    Φιλιά πολλά από τη βροχερή Θεσσαλονίκη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Πολλά πολλά συγχαρητήρια!!!!!!!!!!
    Είναι βέβαιο πως μπορείς να φέρεις εις πέρας όποια πρόκληση σου εμφανιστεί!!!!Πες πως είναι μια πρόκληση γεμάτη ευαισθησία και αγάπη,βούτηξε στα βαθιά και βγες νικήτρια!!!Είσαι άλλωστε αξιαγάπητη!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Λένα μου επιτέλους! Το βραβείο αυτό σου άξιζε δικαιωματικά! Τα άλλα τα νέα βέβαια καταλαβαίνω πως σε κάνουν ακόμα πιο χαρούμενη και χαίρομαι κι εγώ με τη χαρά σου κι εύχομαι "και στα δικά μου"! Φιλιά σε όλη την όμορφη οικογένεια λοιπόν και καλή Σαρακοστή!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ειρηνη απο Τυρναβο.Κυρια Μαντα συγχαρητηρια για τη βραβευση σας,ειμαιφανατικη αναγνωστρια σας,Λυπηθηκα οταν δεν καταφερατε να ερθετε στη Λαρισα.Ηθελα πολυ να σας γνωρισω.Καθε ευτυχια στο γιο σας με ζωη στρωμενη με ροδοπεταλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Λένα μας συγχαρητήρια για τον τίτλο σου Γυναίκα της Χρονιάς!!!! Μακάρι σύντομα να έρθουν και οι υπόλοιποι που προσμένεις!!!!!! Φιλιά πολλά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Τζιριτάκι, έυχαριστώ θερμά! Εύχομαι ολόψυχα καισ το κεφαλάκι της κόρης σου, αλλά και στο κεφαλάκι σου! (Για ένα βραβείο ή για ένα γάμο, ότι επιθυμείς!) Σήμερα είναι η μεγάλη μέρα, έτσι δεν είναι; Το καινούριο σου βιβλίο "Αν δεν υπήρχε αύριο" στα βιβλιοπωλεία! Καλοτάξιδο!!!
    Ειρήνη μου, ευχαριστώ! Όσο για τον γιό μου.... τα ροδπέταλα ερχονται σαν δάφνινο στεφάνι νίκης, μόνο μετά από σκληρό και επίμονο αγώνα!
    Yianna μου, σ'ευχαριστώ! Να είσαι καλά και οτι επιθυμείς γλυκό μου κορίτσι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Selehna: Ευχαρστώ πολύ πολύ! Να είσαι πάντα καλά και οτι επιθυμείς!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Σοφάκι μου σ' ευχαριστώ! Να είσαι καλά και στο....κεφαλάκι σου ένα βραβείο για το οποίο ήσουν φέτος υποψήφια!
    ΥΓ: Και για να μην ξεχνιόμαστε... Και στα παιδιά σου μια καλή τύχη, για να διεκδικήσεις και εσύ το βραβείο¨"καλή πεθερά"!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Μάνο ευχαριστώ πολύ! αν τα καταφέρεις θα τα πούμε και από κοντά στις 27!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. θερμά συγχαρητήρια !!!! !!!! φαντάσου τι θα γίνεται σε λίγα χρόνια !!!!!!!!

    όσο για τον γιό, εύχομαι ότι καλύτερο. Θυμάμαι ένα ποστ που είχες βάλει κάποτε που ήταν μαθητής του Λυκείου και νόμιζα ότι διάβαζα αυτά που έκανε ο δικός μου ο γιός, ο οποίος είναι τώρα 20 ετών (πότε πήγε 20? το γράφω και δεν το πιστεύω)!

    Δεν ξέρω πόσο καλές πεθερές θα γίνουμε αλλά σίγουρα θα γίνουμε ΧΑΖΟΓΙΑΓΙΑΔΕΣ! με το καλό λοιπόν!!

    φιλια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Σε λίγα χρόνια ελπίζω να αρραβωνιάζω και την κόρη και αν τα παιδιά μου κάνουν πράξη όσα λένε (θέλουν από τρία παιδιά ο καθένας!!!) μπορείς να φανταστείς τι θα γίνεται!!!!! Με το καλό όμως και γερή να είμαστε να καμαρώσουμε τα βλαστάρια μας δέντρα ψηλά και γερά!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Συγχαρητήρια κυρία Μαντά για το βραβείο!!! Είμαι σίγουρη ότι έχουμε να δούμε κι άλλα πολλά :) Μόλις τελείωσα το "Έρωτας σαν βροχή" και θέλω να σας διαβεβαιώσω ότι το ερωτεύτηκα όπως και εσείς !!! Συγχαρητήρια ξανά, να είστε πάντα καλά για να μας ταξιδεύετε!!! :] ΜΑΡΙΑ ΑΠΟ ΚΥΠΡΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή