Κάθε βιβλίο, ένα καράβι....

Πάμε να ταξιδέψουμε την ψυχή μας....

Γερό σκαρί κάθε βιβλίο, μπορεί να μας φτάσει μακριά....



26 Μαρτίου 2010

Το τελευταίο τσιγάρο οριστικά!

Κάθε μέρα όλο και περισσότεροι με ρωτούν για το καινούριο βιβλίο και πότε θα βγει... Αυτή η αγάπη σας, αυτή η βιασύνη με κάνει να χαμογελώ, με κάνει ν' αδυμονώ κι εγώ μαζί σας για Το Τελευταίο τσιγάρο.... Στις εκδόσεις Ψυχογιός όμως, τιποτα δεν βγαίνει αν δεν είναι έτοιμο και καλά προετοιμασμένο. Τίποτα δεν είναι καλό, αφού πάντα  υπάρχει κάτι ακόμα καλύτερο! Μέσα σ' αυτό το πνεύμα λοιπόν, το εξώφυλλο άλλαξε!
Και σας παρουσιάζω το οριστικό και αμετάκλητο πλέον!

Με πολύ μεράκι και αγάπη δουλεύτηκε και είναι απόλυτα μέσα στο κλίμα του βιβλίου που ελπίζω ν' αγαπήσετε.....
Στις 10 Μαίου στα βιβλιοπωλεία!

34 σχόλια:

  1. Το περιμένουμε με αγωνία!!!
    Φιλιά πολλά,
    Σοφία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. METRAME ANTISTROFA...EINAI PANEMORFO

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. 10/05???????????????????

    Αμάν κάθε φορά να μετράμε μέρες..................

    φιλιάααααααααααα...............

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΤΕΛΕΙΟ ΤΟ ΕΞΩΦΥΛΛΟ... ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΜΕ ΑΓΩΝΙΑ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ουαου.!! Τέλειο εξώφυλλο.!!! Μ' αρέσει πολύ.! ;-) Και όλη αυτή η αντίθεση με τα χρώματα και το θέμα με τον φάρο και η γραμματοσειρα της λέξης "τσιγάρο". Τέλεια.! Αλλά εμένα θα με συγχωρήσετε γιατί θα το διαβάσω ένα μήνα αργότερα. Γιατί αν πιάσω δικό σας βιβλίο πριν τις πανελλήνιες παίζει να κάθομαι να το διαβάσω και να μην πάω να δώσω.! Φιλάκιαααααααα!

    ΚΑΤΕΡΙΝΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Καλό απόγευμα Λένα μας! Τέλειο το εξώφυλλο και μεταξύ μας τώρα, το προτιμώ από το προηγούμενο που είχες αναρτήσει!!! Σας περιμένουμε όλους στην Κύπρο!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Είδες λοιπόν ότι καλά κάναμε και είπαμε ότι δεν ήταν τόσο όμ ορφο το προηγούμενο; Αυτό μάλιστα. Έντονα χρώματα, μαύρο φόντο στο όνομακ αι μέρος του τίτλου, σκιά στη μορφή, σαγήνη. Καλοτάξιδο να είναι κι αυτό. Καλό βράδυ από τη Νίσυρο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. άντε θα μετράμε τις μέρες ανάποδα, λενάκι...ναναι καλοτάξιδο κι ευλογημένο
    φιλάκια πολλά
    απο τη Σμαραγδένια σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Αντε με το καλό Λένα!!!
    Αν γίνει παρουσίαση να μας ενημερώσεις.
    Με πολύ αγάπη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. EPITELOYS! METRAGA TIS MERES

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Κατ΄αρχήν ευχαριστώ πολύ όλους σας!
    Σοφία μου, να σαι καλά, περιμένω με αγωνία να καταθέσεις και το δικό σου! Δεν θα κουραστώ να λέω οτι "Το κόκκινο σημάδι" ήταν μια όμορφη αρχή που ζητάει μια εξίσου όμορφη συνέχεια!
    Χριστίνα μου, μη νομίζεις, κι εγώ μετράω μαζί σας!
    Ζαχαρένια μου, ελπίζω και εύχομαι να σας κερδίσει και το Τελευταίο τσιγάρο!
    Κατερίνη μου, μακριά από το βιβλίο μου και γενικότερα από βιβλία που δεν έχουν σχέση με τις εξετάσεις σου! Καλή επιτυχία μικρό μου!
    Γιάννα μου, μετράω τις μέρες που με χωρίζουν από την Κύπρο και απ' όλους εσάς!
    Νικόδημε, η βοήθειά σας ήταν πολύτιμη! Και η γνώμη σου βάρυνε ιδαίτερα, να το ξέρεις!
    Σμαραγδένια μου, να είσαι καλά, σου έστειλα φιλιά μ' ένα παλικάρι που ήρθε στην παρουσίαση της Π. Παπαδάκη προχθές, ελπίζω να σου τα έδωσε!
    Γιαγιά Αντιγόνη, η επίσημη της Αθήνας κανονίνιστηκε για τις 19 του μήνα στο Μετρόπολις, αλλά επειδή κάτι μου είπες για Ελευθερουδάκη Πειραιά, στις 29 Μαίου θα είμαι εκεί για υπογραφές από τις 12 μέχρι τις 2!
    Τι θα κάνω με σας τους ανώνυμους; Φιλιά πολλά και ευχαριστώ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Εύχομαι με όλη μου την καρδιά κάθε επιτυχία στις πνευματικές σου αναζητήσεις και τις εξαίρετες 'μυθιστορηματικές' σου διαδρομές. Ατέλειωτες να είναι πάντα οι επιτυχίες σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Καλοτάξιδο να είναι Λένα!
    Σου εύχομαι Καλό Πάσχα με υγεία και χαμόγελο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Καλοτάξιδο να είναι και αύτό το βιβλίο σας αγαπημένη μας Λένα!! Το περιμένουμε με αγωνία!
    Όσο για το εξώφυλλο, είναι τέλειο!! Και εγώ δυστυχώς θα καθυστερήσω λίγες μέρες να το διαβάσω λόγω των εξετάσεων του πανεπιστημίου..
    Και εννοείται πως σας περιμένουμε με μεγάλη ανυπομονησία στις 9/6 στην Κύπρο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Άντε με το καλό και αυτό το βιβλίο σου Λένα μας....μετά τον έρωτα σαν βροχή....το τελευταίο τσιγάρο μμμμ έχει ωραία ακουστικότητα ο τίτλος και υπέροχο εξώφυλλο..!!!!Το περιμένουμεεεε!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ζηλεύω που δεν είμαι βαφτιστήρι σου , σε πληροφορώ ότι και εγώ με τις ίδιες Πασχαλινές εργασίες ασχολούμαι , αλλά τις απολαμβάνω και φυσικά συμμετέχει και η κόρη μου (έτσι για να μην χάνονται τα Ελληνικά έθιμα).Επίσης μπορεί στο προηγούμενο e-mail να σου είχα γράψει ότι δεν είναι το εξώφυλο που θα με οδηγήσει στο βιβλιοπωλείο , αλλά σαφώς προτιμώ το καινούργιο.
    Και πάλι καλή επιτυχία (όχι ότι την χρειάζεσαι ...μερικά πράγματα έχουν πάρει τον δρόμο τους) .
    Καλή Ανάσταση σε όλους μας .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Agapiti Kupia Manda,
    Anakalipsa ta vivlia sas se mia a po tis diamones mou ston Volo efosson zo monima edo kai xronia stin Gallia!!! Ta latrepsa ta vivlia sas; eklapsa, gelassa, onireftika mazi tous kai egina fissika mia apoliti FUN...Anameno ,anipomono na diavasso TO TELEFTEO TSIGARO kai sas efxaristo gia tis ateliotes ores vivlioapolafsis pou mas xarizete!!!Na isaste panda kala!
    Me oli mou tin agapi KOSTARA Naya

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Αγαπημένη μου Λένα ανυπομονώ και εγώ πάρα πολύ για το "ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΤΣΙΓΑΡΟ"!Είναι σίγουρο πως θα έχεις μεγαλουργήσει για μια ακόμη φορά.
    Φιλιά πολλά και θα σε δώ πολύ σύντομα για να μου υπογράψεις και αυτό το βιβλίο!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Περιμένω και μετράω τις μέρες για να το πάρω στα χέρια μου και να αφεθώ στη μαγεία του!! Άν γίνει παρουσίαση στη Θεσσαλονίκη παρακαλώ να μας ενημερώστε. Ευχαριστώ για τα αριστουργήματα που μας χαρίζεται. Φιλια

    Κέλλυ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Η αντίστροφη μέτρηση άρχισε και ευχαριστώ όλους σας για την αγάπη και την...ανυπομονησία!
    Κέλλυ: Στην Διεθνή έκθεση βιβλίου Θεσσαλονίκης (22-25 Απριλίου)θα είμαι εκεί όλες τις ημέρες και το Σάββατο στις 7 το απόγευμα όπως και την Κυριακή στη μία θα παρουσιάσω δύο νέα βιβλία της Μ. Τζιρίτα και Π. Παπαδάκη αντίστοιχα!Για το Τελευαίο τσιγάρο ότι προκύψει θα ενημερώσω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. EPITELOUUUUUUS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!TO PERIMENA PWS KAI PWS.KAI KSEREIS ESU LENA MOU.THA TO DIAVASW OTAN THA PLISIAZEI TO EPOMENO.KSEREIS ESU!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Δηλαδή τον Μάιο του 2011 γιατί τότε θα βγει το επόμενο! Πολλά φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Ωραία, είχα καιρό να διαβάσω ένα άρλεκιν. Θα το αγοράσω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Ανώνυμε, σ' αυχαριστώ πολύ που μπήκες στον κόπο να προσπαθήσεις να με προσβάλεις. Λυπάμαι αλλά δεν τα κατάφερες! Εύχομαι να σου αρέσει το ...άρλεκιν! Καλή ανάγνωση!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Πριν από 7 ώρες το τελείωσα...μέσα σε 18 ώρες το είχα "ρουφήξει"...είναι απλά εκπληκτικό!!! Έχω διαβάσει όλα τα βιβλία σας...Το ένα είναι καλύτερο από το άλλο...!!! Να είστε πάντα καλά για να μας χαρίζετε τις υπέροχες ιστορίες σας!!!
    Υ.Σ.: Πότε και που θα γίνει η παρουσίαση? Θέλω πολύ να σας δω από κοντά...!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Μιχαλίτσα: Χαίρομαι που σου άρεσε το Τελευταίο τσιγάρο τόσο πολύ! Παρουσίαση θα γίνει στις 19 του μήνα στο Μετρόπολις στην Αθήνα. Για περισσότερες πληροφορίες (και παρουσιάσεις ανά περιοχή) μπες στο site των εκδόσεων Ψυχογιος (κάνε κλικ και πάνω σε οποιοδήποτε βιβλίο αριστερά) και θα βρεις όλες τις εκδηλώσεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Καλησπέρα σας κυρία Λένα Μαντά!Καλές πωλήσεις σας εύχομαι!!!Εγώ ακόμη δεν το έχω διαβάσει ''Το τελευταίο τσιγάρο'' αλλά το έχω πάρει και θα το ανοίξω μετά τις εξετάσεις,καταλαβαίνετε...Ελπίζω να μπορέσω να έρθω στην παρουσίαση που θα κάνετε την Τετάρτη 19-Μαίου στο Metropolis Live Stage και να σας δω επιτέλους από κοντά...Και πάλι συγχαρητήρια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. τι θα μπορουσα να γράψω εγώ που δεν εχει ηδη ειπωθει μεσα σε τοσο ομορφα σχολια ;;;;

    Αγόρασα το βιβλιο μεσα στην πρώτη εβδομάδα κυκλοφορίας του και πραγματικά ενΘουσιαστηκα τόσο απο το υπεροχο εξώφυλλο που μου γεννούσε χιλιάδες εικόνες με μια ματιά πριν καν προλάβω να ανοιξω το υπολοιπο , να διαβάσω εστω τον πρόλογο όσο και απο τον ευφυή και μυστηριώδη τιτλο του , "το τελευταίο τσιγάρο" !!!!

    Κ. Μαντά , καταπλητική δουλειά , μια μοναδική καταθεση ψυχής , ενα βιβλίο που κουβαλάς μέσα σου ασυνείδητα , αβιαστα , γίνεται κομμάτι σου , το αγάπησα απο την πρώτη του σελιδα και πραγματικά το διάβασα με κομμένη την ανάσα , οπως άλλωστε λάτρεψα και το ΣΠΙΤΙ ΣΤΟ ΠΟΤΑΜΙ & ΤΟΝ ΕΡΩΤΑ ΣΑΝ ΒΡΟΧΗ !!!

    θα προσπαθήσω να σας δω στην παρουσιαση που θα κανετε σε γνωστό βιβλιοπωλειο της Χαλκίδας στις 27 του μήνα !!!!

    Να στε πάντα καλά !!!

    Ευχαριστώ που με κάνετε να θέλω να γινω καλύτερος ανΘρωπος ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Κάθε καλοκαίρι ταξιδεύω με τα βιβλία σου! Μου προσφέρουν ευχαρίστηση, αισιοδοξία κι ελπίδα για να συνεχίζω να ζω και να γίνομαι καλύτερος άνθρωπος! Πολλά φιλιά Κατερίνα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Ευχαριστώ πολύ και την Κατερίνα και την Όλγα! Καλό καλοκαίρι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Μόλις τελείωσα το βιβλίο σας "Το τελευταίο τσιγάρο''.Ότι και να πω θα είναι λίγο. Τέλειο. Ανυπομονώ να γράψετε καινούριο βιβλίο. Μέσα στο δύσκολο γολγοθά που ανεβαίνω τα βιβλία σας φαντάζουν όαση σε έρημο. Συγχαρητήρια!Με τα βιβλία σας κάνω μαγικά όνειρα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Ευχαριστώ πολύ... εύχομαι να έιναι όμορφο αυτό το καλοκαίρι....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. ΑΝ ΣΤΗ ΖΩΗ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΜΙΛΟΥΝ , ΝΑ ΟΝΕΙΡΕΥΟΝΤΑΙ , ΝΑ ΕΛΠΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΓΡΑΜΜΕΣ ΤΟΥΣ... ΤΟΤΕ Ο ΛΟΓΟΣ ΥΠΑΡΞΗΣ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΣ.... ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ!!!
    -ΓΙΟΥΛΗ-

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Γιούλη: Ευχαριστώ για τα όμορφα λόγια....

    ΑπάντησηΔιαγραφή