Κάθε βιβλίο, ένα καράβι....

Πάμε να ταξιδέψουμε την ψυχή μας....

Γερό σκαρί κάθε βιβλίο, μπορεί να μας φτάσει μακριά....



3 Μαΐου 2011

Γεγονότα!!!

Καλό μήνα κατ' αρχήν! Να ευχαριστήσω και από δω, όσους (χιλιάδες, για να λέμε την αλήθεια)  με θυμήθηκαν και μου έστειλαν τις πιο όμορφες και συγκινητικές ευχές για τα γενέθλιά μου. Προσπάθησα και απάντησα σε όσους περισσότερους μπόρεσα, αλλά ήταν ανθρωπίνως αδύνατον ν' απαντήσω σε τόσες χιλιάδες μηνύματα!
Και κάπου εδώ θα φιληθούμε σταυρωτά, εγώ ήδη ετοιμάζω βαλίτσες γιατί τους επόμενους δύο μήνες, θα πάω σχεδόν παντού!
Όπως βλέπετε το "Χωρίς χειροκρότημα" είναι πλέον γεγονός!  Και.... αναλυτικά γι αυτόν τον μήνα οι παρουσιάσεις του! (Μέχρι την μέση και θα επανέλθω!)
  • Σάββατο 7 Μαΐου: Public (Τσιμισκή 24) Από τις 12:30 μέχρι τις 14:00 θα βρίσκομαι εκεί για να υπογράφω τα αντίτυπά σας! (Παλιά και καινούρια!)
  • Σάββατο 7 Μαΐου: Διεθνής Έκθεση Βιβλίου Θεσσαλονίκης. Στις  21:00 το βράδυ, παρουσιάζω το "Χωρίς χειροκρότημα" μαζί με την Ρένα Ρώσση Ζαΐρη που παρουσιάζει το δικό της νέο βιβλίο "Κόκκινο κοράλλι".  Εννοείται οτι θα βρίσκομαι στην έκθεση από την Πέμπτη που ανοίγει μέχρι την Κυριακή που κλείνει!
  • Τρίτη 10 Μαΐου: Δημοτική βιβλιοθήκη Καβάλας με το βιβλιοπωλείο ΜΕΡΤΖΙΑΝΙΔΗ.  Στις 19:30, μαζί με την Καίτη Οικονόμου και το "Φθινόπωρο της μάγισσας"
  • Τετάρτη 11 Μαΐου: Βιβλιοπωλείο ΔΗΜΟΚΡΙΤΕΙΟ (Κομοτηνή) Στις 19:30, μαζί με την Καίτη Οικονόμου και το "Φθινόπωρο της μάγισσας"
  • Πέμπτη 12 Μαΐου: Βιβλιοπωλείο ΤΖΕΛΕΠΗΣ ( Ξάνθη). Στις 20:00, μαζί με την Καίτη Οικονόμου και το "Φθινόπωρο της μάγισσας"
  • Παρασκευή 13 Μαΐου: Βιβλιοπωλείο ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΔΑΚΗΣ ( Αλεξανδρούπολη). Στις 20:00, μαζί με την Καίτη Οικονόμου και το "Φθινόπωρο της μάγισσας"
  • Σάββατο 14 Μαΐου: Βιβλιοπωλείο ΠΑΤΣΗΣ (Δράμα). Στην Αίθουσα Δημοτικού Ωδείου Δράμας, στις 19:00 μαζί με την Καίτη Οικονόμου και το "Φθινόπωρο της μάγισσας". Στο χώρο του βιβλιοπωλείου θα βρισκόμαστε από τις 12 μέχρι τις 2 για να υπογράφουμε βιβλία μας.
  • Δευτέρα 16 Μαΐου: Public (Σύνταγμα). Θα βρίσκομαι στον χώρο του βιβλιοπωλείου από τη 1 μέχρι τις 3 για να υπογράφω αντίτυπα.
  • Δευτέρα 16 Μαΐου: Έκθεση βιβλίου στο Ζάππειο. Θα βρίσκομαι μετά τις 6 εκεί, για να υπογράφω αντίτυπα.
Αυτά προς το παρον! Κι επειδή όπως βλέπετε θα είμαι με την βαλίτσα στο χέρι, λίγη υπομονή για την αλληλογραφία! Γιατί μετά τις 16 του μηνός θα βρίσκομαι Κατερίνη, Βέροια, Γιάννενα, Βόλο και έχουμε και συνέχεια! Είναι μεγάλη η χαρά μου που θα βρεθούμε από κοντά! Σας περιμένω!

31 σχόλια:

  1. Πότε θα έρθεις Βόλο;
    Θα χαρώ να σε δώ και να σου δώσω κι απο κοντά τις ευχές μου για το βιβλίο σου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλοτάξιδο και καλά ταξίδια !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ευχαριστώ πολύ για τις ευχές! Όσο για Βόλο είναι προγραμματισμένο για τις 20 Μαΐου, αλλά δεν ξέρω ακόμα λεπτομέρειες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. καλοτάξιδο να ειναι και αυτο οπως και τα υπόλοιπα! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Καλή επιτυχιά και Καλή δύναμη.Μαρία από Καλαμάτα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αχ καλοτάξιδο να ναι!Θα έρθω να σας δω στη ΔΕΘ!Θα είστε δηλαδή και αύριο?Το βιβλίο μπορώ να το βρω και εκεί?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ.... ΑΝΑΡΩΤΙΕΜΑΙ ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΣΑΣ ΔΟΥΜΕ Κ ΧΑΛΚΙΔΑ...ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανυπομωνω να το παρω στα χερια μου!!! Αλλα γι αυτο που ανυπομωνω πιο πολυ ειναι να ερθετε και στη Ζακυνθο καποια στιγμη (ελπίζω πολυ συντομα)!!!! Σας ευχομαι καθε επιτυχια!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Καλοτάξιδο!

    Καλοτάξιδη κι εσύΠάντα μ' επιτυχίες!
    από τη Νέα Υόρκη,
    Υιώτα
    αστοριανή

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Καλή επιτυχία και σ`αυτό το βιβλίο.....ελπίζω να τα πούμε στην Βέροια....καλημέρα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Καλη επιτυχια και σε αυτο το βιβλιο σας Ιωαννινα θα ερθεται??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Θυμάστε πως ήταν όταν ξεκινήσατε? Συγχαρητήρια που φτάσατε στην κορυφή!Με τις καλύτερες ευχές μου για μια ανοδική και δημιουργική πορεία και σε αυτό το βιβλίο!
    Ελπίζω να τα πούμε στην Πάτρα!!!!! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. και κλασικά η Πάτρα, δεν είναι στο πρόγραμμα.... κρίμα!!!

    καλοτάξιδο και αυτό το βιβλίο και το δικό σου....!!

    φιλάκια αγαπημένη μου.. και καλά να περάσετε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Καλή δύναμη στα ταξίδια που προγραμματίστηκαν και στα επόμενα. Καλοτάξιδο να είναι όπως τα προηγούμενα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΕΥΧΟΜΑΙ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ!ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΠΑΝΤΑ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ!ΛΕΝΑ Μ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. καλοταξιδο να ειναι και να το αγαπησουν οπως ολα τα βιβλια σου.Παντα να εχεις επιτυχιες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ας είναι και καθυστερημένες οι ευχές...
    πάντα ευχές είναι!!!!
    Χρονια πολλά καλά και ευλογημένα!
    Καλή επιτυχία στις παρουσιάσεις σας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Αγαπημένη κυρία Μαντά, να ευχηθώ και εγώ με τη σειρά μου να είναι καλοτάξιδο το νέο σας βιβλίο!! Είμαι σίγουρη πως και αυτό θα προσφέρει ακόμη ένα μοναδικό και ξεχωριστό ταξίδι ψυχής! Το περιμένω πως και πως να έρθει και στην Κύπρο για να πάω να το αγοράσω!! Αγωνιώ πολύ!! Ελπίζω το πρόγραμμα των παρουσιάσεων σας να περιλαμβάνει και την Κύπρο!! Σας περιμένουμε!!! Πολλά, πολλά φιλιά!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Καλό απόγευμα Λένα μας και καλοτάξιδο το βιβλίο σου. Καλά να περάσεις στις παρουσιάσεις σου και ελπίζω να σε χαρούμε και στην Κύπρο! Τι είπες??? Έρχεσαι???? (χα! χα!)Φιλιά πολλά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Κα Μαντα εύχομαι και εγώ να είναι καλοτάξιδο το νέο σας βιβλίο.Να πάει τόσο καλά όπως και τα προηγούμενα.Έχω διαβάσει όλα τα βιβλία σας και το ένα είναι καλύτερο από το άλλο.Μας ταξιδεύουν......και σας ευχαριστούμε πολύ γι'αυτό.Ελπίζω να σας γνωρίσω και από κοντά.Φιλία πολλά!!!!!!!
    Μαρία από Σεπόλια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. .. χάρηκα Λένα που σε είδα πάλι, αυτήν τη φορα στη Ξάνθη!! :)

    τα ξαναλεμε! :)
    να είσαι καλά!! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Κα Μαντά καλησπέρα.Εύχομαι και εγώ να είναι καλοτάξιδο το νέο σας βιβλίο.Το περίμενα με ανυπομονησία.Θα μας ταξιδέψει και αυτό όπως όλα τα προηγούμενα που έχω διαβάσει!!!Το ένα καλύτερο από το άλλο.....
    Ελπίζω κάποια στιγμή να σας γνωρίσω και από κοντά.Πολλά φιλιά
    Μαρία από Σεπόλια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Κα Μαντά εύχομαι και αυτό το βιβλίο σας να πάει ψηλά. Και μην σταματήσετε να γράφετε γιατί ένα τέτοιο χέρι θα ήταν πολύ άσχημο να σταματίσει το γράψημο. Και κάτι τελευταίο θα κάνω πραγματικότητα την συμβουλή που μου δώσατε στις 6 Μαΐου όταν μου υπογράφατε τον βιβλίο "Βαλς με τους 12 θεούς" στην έκθεση Θεσσαλονίκης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Καλό απόγευμα Λένα και Χρόνια Πολλά για την γιορτή σου!!!! Φιλιά πολλά ΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Κα Μαντα χρονια πολλα με υγεια και εμπνευση!!!μολις τελειωσα το"χωρις χειροκροτημα"τι να πω...απλα ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ!!!ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!! Αναστασια Γυφτακη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Εχω ενα μεγάλο πρόβλημα, οταν πιάνω στα χέρια μου ενα βιβλίο σας δεν μπορώ να το αφήσω. Σε 3 μέρες τελείωσα το "χωρίς χειροκρότημα". Συνχαρητηρια! Με εκανε να κλαψω πολύ, όπως σχεδόν σε ολα σας τα βιβλία, καταπληκτικό! Θα χαιρόμουνα πολύ αν επισκεφτόσασταν και τα Τρίκαλα καποια στιγμη,εχετε πολλά βιβλία να υπογραψετε!Σε ευχαριστω πολυ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή