Κάθε βιβλίο, ένα καράβι....

Πάμε να ταξιδέψουμε την ψυχή μας....

Γερό σκαρί κάθε βιβλίο, μπορεί να μας φτάσει μακριά....



15 Απριλίου 2013

Για όλους εσάς!

Όταν έκανα την προηγούμενη ανάρτηση, δεν περίμενα αυτό που θ' ακολουθούσε απ' όλους εσάς! Κακώς θα μου πείτε! Τόσα χρόνια και πέρα από τα βιβλία, καταφέραμε να οικοδομήσουμε μια σχέση ζωής, εσείς και εγώ. Mail, face book και ιστολόγιο, κατακλύστηκαν από μηνύματα αγάπης, ενθάρρυνσης αλλά και ανησυχίας. 
Γι αυτό κάνω την ανάρτηση αυτή και τελειώνουμε με τα θέματα υγείας, έχουμε από δω και πέρα να λέμε για πιο ευχάριστα πράγματα! 
Είμαι πολύ καλά! Αυτή την εβδομάδα θα κάνω την τρίτη κατά σειρά χημειοθεραπεία, αλλά έχουμε δρόμο ακόμη και οι νέες εξετάσεις το καλοκαίρι, όταν ολοκληρώσω τον κύκλο, θα μας υποδείξουν την συνέχεια. 
Δεν πονάω, δεν υποφέρω, δεν έχω παρενέργειες από τις χημειοθεραπείες πλην ελαχίστων και ανάξιων λόγου, μένει μόνο το ψυχολογικό κομμάτι το οποίο όμως φροντίσατε εσείς και η οικογένειά μου!  
Δεν λέω ότι είναι εύκολο, ούτε υποτιμώ τις δυσκολίες, αλλά και δεν τις υπερτιμώ! Το είπα και θα το ξαναπώ, στάθηκα τυχερή, το λέμφωμα (έτσι λέγεται) θα ήταν επικίνδυνο, αν δεν το προλάβαινα! 
Και για να σας βεβαιώσω ότι είμαι καλά, σας παραθέτω και φωτογραφικό ντοκουμέντο! 
Εξάλλου, μετά το Πάσχα που βγαίνει το βιβλίο, ξεκινώ περιοδείες και θα με δείτε από κοντά, με νέο λουκ όπως σας είπα, γιατί με την περούκα τσακώθηκα οριστικά και αμετάκλητα! 
Σας ευχαριστώ όλους, όσο δεν φτάνει ο νους σας σας ευχαριστώ, για όσα μου γράψατε, για όσα μου είπατε για τις ευχές σας, τις προσευχές σας και όλη την θετική ενέργεια που κατάφερε να σπάσει τα στεγανά του ψυχρού υπολογιστή και να με φτάσει!

80 σχόλια:

  1. Κυρια Μαντα σας ευχομαι με ολη τη δυναμη της ψυχης μου να πανε ολα κατευχην και να συνεχισετε την επιτυχημενη πορεια σας για πολλα πολλα πολλα χρονια ακομη!!!!!!! Τη στιγμη αυτη που γραφω αυτο το μηνυμα τρεχουν ανεξελεγκτα απτα ματια μου δακρυα και οχι για τον προφανη λογο. Εχω συγκλονιστει απο τη ψυχικο σθενος που φανερωνεται απο την δυναμη τον λογων σας και την ανεξαντλητη αγαπη που λαμβανετε κυριως απο την οικογενεια σας και σας δινει το λογο να παλεψετε και να βγειτε νικητρια. Πραγματικα δεν μπορω να σας δωσω να καταλαβετε το πως αισθανομαι γιατι ουτε κι εγω θα μπορουσα αυτη τη στιγμη να εκφραστω σωστα. Εσεις μεσα απο τα βιβλια σας υπηρξατε για μενα το στηριγμα στις δυσκολες στιγμες και η ελπιδα για κατι ομορφο που κρυβεται στο αυριο. Εχουμε συναντηθει και μιλησει πολλες φορες σε παρουσιασεις βιβλιων σας και καθε φορα θαυμαζα μια γυναικα δυνατη γεματη αγαπη και εμπνευση. Ευχομαι την επομενη φορα που θα σας δω να ειστε ακομη πιο δυνατη απο πριν και ακομη πιο σιγουρη για την αγαπη και την υποστηριξη ολων. Να ξερετε πως για μενα μεσα απο τις σελιδες των βιβλιων σας υπηρξατε η καλυτερη και πιο αγαπημενη φιλη που ειχα ποτε στη ζωη μου. Με βαθια εκτιμηση και θαυμασμο Αννα Αζάιζε 21 ετων κατοικος Θεσσαλονικης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να γιατι ειπα για το ψυχολογικο κομματι που το παλεψα και το παλευω μαζι σας! Γιατι μηνυματα σαν αυτα, με κανουν να χαμογελω και να γεμιζω ενεργεια! Θα τα πουμε και απο κοντα στην Θεσσαλονικη με την Ντατα μου!

      Διαγραφή
    2. Δηλαδη θα ειστε εδω στην εκθεση βιβλιου 16-19 μαιου; :-)

      Διαγραφή
  2. ΞΑΝΘΙΠΠΙ ΜΟΥΜΟΥΛΙΔΟΥ15 Απρ 2013, 2:54:00 μ.μ.

    Λενα μου δεν σου λεω περαστικα για τον λογο οτι θα το ξεπερασης,να εχεις πολυ αισιοδοξια,καλη διαθεση και να το διοξης οσο μπορης απο το μυαλο σου.Σε καταλαβενω γιατι το εχω περαση και ειμαι πολυ καλα μετα απο 10 χρονια στα 37 μου.Παντως σου ευχομαι μεσα απο την καρδια μου να πανε ολα καλα,Ελπιζωνα τα πουμε και απο κοντα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαιρομαι που το αφησες πισω σου, σκοπευω συντομα να σε...μιμηθω! Να εισαι καλα!

      Διαγραφή
  3. ΚΥΡΙΑ ΜΑΝΤΑ ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΛΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΑΝ ΕΝΑ ΚΑΚΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΧΑΜΟΓΕΛΑΣΤΗ ΚΑΙ ΑΙΣΙΟΔΟΞΗ!!!!ΤΟ ΝΕΟ ΛΟΥΚ ΜΕ ΤΗ ΜΠΑΝΤΑΝΑ ΦΟΒΕΡΟ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΕΡΟΥΚΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΟΛΑΚΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΞΕΝΟ ΠΑΝΩ ΜΑΣ!!!ΕΧΕΤΕ ΣΤΗΡΙΞΗ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΙΑΔΙΚΤΙΑΚΟΥΣ ΣΑΣ ΦΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗ!!!ΕΥΧΟΜΑΙ ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΟΛΑ ΠΙΣΩ!!!ΚΑΛΟΤΑΞΙΔΟ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΜΕ ΑΓΩΝΙΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Απο την πρωτη στιγμη που την φορεσα ειχα την αισθηση οτι κοροιδευα κυριως τον εαυτο μου. Μεσα απο το ιστολογιο το ειχα ανακοινωσει και φορωντας την αισθανθηκα ψευτικη. Δεν.λεω οτι ειναι παντα ευκολο, αισθανομαι ομως περισσοτερο... Λενα! Ραντεβου με την Ντατα και μενα στις 16 Μαιου!

      Διαγραφή
  4. ΕΛΕΝΙΗ ΜΑΥΡΟΥΔΗ15 Απρ 2013, 3:09:00 μ.μ.

    ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΤΤΑ . ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΠΗΓΑΝ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΘΑ ΣΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΚΟΝΤΑ ΜΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΣΑΣ ΒΙΒΛΙΟΥ !!!!! ΚΑΛΟΤΑΞΙΔΟ !!!!!! ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΣΤΗΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΣΑΣ ΖΩΗ !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι, ο καιρος κυλαει και συντομα θα ξεκινησω χερι χερι με την Ντατα μου για να σας την συστησω!

      Διαγραφή
  5. ΝΑ ΕΙΣΑΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ!!!!!!!!!!! ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΞΕΡΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΣΑΣ ΒΛΕΠΩ ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΓΛΥΚΟ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΜΕ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΜΑΣ ΦΙΛΗ!!!!!!!!!! ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΠΡΟΛΑΒΑΤΕ!!!! ΑΝ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΕ ΚΑΙ Η ΕΛΠΙΔΑΑ ΜΑΣ ΟΛΑ ΘΑ ΗΤΑΝΕ ΑΛΛΙΩΣ!!!! ΑΛΛΑ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΜΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΑΝΤΑ ΤΟ ΑΝ.....ΠΟΥ ΤΑ ΑΝΑΤΡΕΠΕΙ ΟΛΑ!!!!! ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΙΔΕΡΕΝΙΑ!!!!!!!!!!!!! ΠΑΝΤΑ ΔΙΠΛΑ ΜΑΣ!!!!!!!!!!! ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΔΩ ΝΕΕΣ ΦΩΤΟ ΑΠΟ ΤΑ ΑΡΝΑΚΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΜΕΖΕΔΑΚΙΑ ΤΑ ΦΕΤΙΝΑ!!!!!!!!!! ΠΟΛΛ ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ ΤΗΝ ΠΙΟ ΖΕΣΤΗ ΑΓΚΑΛΙΑ!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σημασια εχει οτι ολα θα πανε καλα και αυτο που θα μεινει ειναι ενα πολυτιμο μαθημα ζωης. Οσο για το Πασχα που ερχεται, πρωτα ο Θεος, θα ειμαστε σπιτι μας με τους αγαπημενους μας και ειδικα φετος για πολλους λογους, θα ειναι ενα εντονα συναισθηματικα φορτισμενο Πασχα....

      Διαγραφή
  6. ΔΕΜΙΡΗ ΓΕΩΡΓΙΑ15 Απρ 2013, 3:13:00 μ.μ.

    ΚΥΡΙΑ ΜΑΝΤΑ ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ (ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ ΟΤΙ ΤΗ ΔΙΑΘΕΤΕΤΕ) ΚΑΙ ΟΤΑΝ Η ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ ΣΑΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΑΦΗΣΕΙ ΕΝΑ ΠΟΛΥΤΙΜΟ ΔΩΡΟ. ΝΑ ΕΧΕΙ ΑΝΑΘΕΡΜΑΝΕΙ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΗ ΖΩΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟ. ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΟΜΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ποτε στην ζωη μου δεν πηρα τιποτε για δεδομενο και ηξερα να λεω ευχαριστω για τα καλα της ζωης μου. Το ιδιο κανω και τωρα. Σταθηκα τυχερη και λεω ευχαριστω στον Θεο που με φυλαξε. Σας ευχαριστω!

      Διαγραφή
  7. Στ' άσπρο κερί τσ' ανάστασης
    στο άγιο φως απάνω,
    χρυσοκεντώ χίλιες ευχές
    δώρο να σου τσι κανω...........

    Το Θείο Φως της Ανάστασης
    να ΄χεις για συντροφιά σου
    κι αγγέλοι να ΄ναι δίπλα σου
    σ' όλα τα βήματά σου..................
    !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κι εγω τι να πω μετα απο αυτο? Ποσο πιο τυχερη να αισθανθω με την αγαπη που παιρνω? Καλο Πασχα καλη μου και ευχαριστω!

      Διαγραφή
  8. οτι δεν μας σκοτωνει μας κανει πιο δυνατους κ.Μαντα...εκει ψηλα στον ουρανο υπαρχει καποιος που μας ακουει...οι προσευχες μας ειναι μαζι σας...καλη δυναμη γιατι απο κουραγιο ειμαι σιγουρη οτι εχετε πολυ αποθεμα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σας ευχαριστω! Αυτες οι προσευχες δινουν δυναμη και παρηγορια. Οσο για το κουραγιο,ανεξαντλητο!

      Διαγραφή
  9. Να εισαι καλα βρε Λενα και ευχαριστουμε για την ενημερωση! Το λουκ στη φωτογραφια μου θυμιζει κατι απο Αγκαθα Κριστι! Παντα να γελας, σιγουρα οι προσευχες πιανουν τοπο, αλλα η θετικη σκεψη η δικη σου ειναι που κανει τη διαφορα! Αντε με το καλο το νεο βιβλιο, με το καλο να φυγει εντελως η περιπετεια αυτη και να μην ξαναρθει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστω! Ωστε Αγκαθα Κριστι? Καλο! Και ναι, χαμογελω συνεχως! Γιατι σταθηκα τυχερη, γιατι εχω μια ομορφη οικογενεια, καλους φιλους και ολους εσας! Γι αυτο και ειπα οτι τελειωσαμε με τα της αρρωστιας, εχουμε αλλα, πιο ευχαριστα θεματα να συζηταμε!

      Διαγραφή
  10. Χαίρομαι πάρα πολύ που είστε καλά με την υγεία σας!
    Παίρνοντας κουράγιο και αγάπη από φίλους και την οικογένειά σας, δίνετε και σε μας τη μεγάλη χαρά γιατί θα συνεχίσουμε να διαβάζουμε τα αριστουργήματά σας το ένα μετά το άλλο!

    Καλή ανάρρωση!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σας ευχαριστω πολυ! Ραντεβου σε λιγες εβδομαδες με το νεο βιβλιο και την αγαπημενη μου ηρωιδα!

      Διαγραφή
  11. Κ. Μαντά σας εύχομαι από καρδιάς όλα να πάνε! Καλή ανάρρωση, κουράγιο και πάντα να γελάτε και να έχετε δίπλα σας μόνο ανθρώπους που σας αγαπάνε και σας στηρίζουν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστω! Και ναι, εκτος απο εσας, εχω διπλα μου ανθρωπους γεματους θετικη ενεργεια που ξερουν να την σκορπουν απλοχερα!

      Διαγραφή
  12. Οι προσευχές και οι σκέψεις μου, Λένα, είναι μαζί σου και οι ευχές απ’ την καρδιά μου όλα να πάνε καλά και θα πάνε! Όλοι είμαστε κοντά σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και σας ευχαριστω πολυ γι αυτο! Καλο Πασχα καλε μου φιλε!

      Διαγραφή
  13. Λένα , δεν θα σου πω λόγια παρηγοριάς ή λόγια δύναμης. Θα σου πω, πως παρηγοριά και δύναμη είναι η γραφή σου για μας ! Θα σου πω, πως αυτός ο άγριος, επιθετικός και κακοήθης κύριος με τ’ όνομα «Καρκίνος» , έγινε ο φίλος μου που τον κερνάω καφέ στο σπιτικό μου τα τελευταία δέκα χρόνια. Τον κέρασα για τον πατέρα μου, τον κέρασα για την αδελφή μου, τον κέρασα για τον γαμπρό μου, τον κέρασα για τον γιό μου. Στην αρχή φοβήθηκα , έχασα το παιχνίδι μαζί σου. Μετά το πήρα απόφαση. Θα τον κάνω τον καλύτερό μου Φίλο, είπα. Πέτυχε ! Του χαμογέλαγα σε κάθε πηγαιμό, σε κάθε θεραπεία . Γιατί μαζί με εσάς , νοσούμε και εμείς που σας αγαπάμε! Ταυτιζόμαστε , πονάμε, υποφέρουμε, καιγόμαστε στην ίδια φωτιά! Αλλά στάχτη ποτέ δεν θα γίνουμε. Γιατί η αγάπη για τη ζωή , σβήνει τη φωτιά που την καταστρέφει !
    Τι γλυκά που χαμογελάς! Συνέχισε έτσι.
    Η φίλη σου και συμπολίτισσα σου, από το « Σπίτι δίπλα …..στη θάλασσα»
    Αμαλία Σαμαρά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εγω παλι, δεν καταδεχτηκα να κανω παρεα μαζι του! Το αντιθετο! Του εκλεισα την πορτα στα μουτρα για να μαθει να φερεται! Αυτο που ειπες ομως... Πιο πολυ σκεφτομουν και σκεφτομαι, αυτο που περναει οι οικογενεια γιατι ξερω και καταλαβαινω την αγωνια τους, βλεπω οτι με παρακολουθουν κλεφτα, καθε συσπαση στο προσωπο,καθε κινηση μου. Και τοτε κανω πιο πλατυ το χαμογελω για να τους δειξω οτι ειμαι καλα. Και ειμαι καλα! Θα ημουν αχαριστη και ανοητη αν εξομοιωνα την περιπτωση μου με αλλες πολυ πιο σοβαρες! Να εισαι καλα. ?.συμπολιτισσα!

      Διαγραφή
  14. Κυρία Μαντά σας εύχομαι περαστικά και σύντομα όλο αυτό να αποτελεί παρελθόν για εσάς..Ξέρω πως είναι κάποιος από την οικογένεια σου να έχει αυτό το πράγμα!!Το μόνο που χρειάζεται είναι υπομονή από όλους και κυρίως καλή ψυχολογία(από αυτόν που το βιώνει).Παίζει τόσο μεγάλο ρόλο..Μακάρι όλοι να το αντιμετωπίζουν λίγο πιο θετικά,χωρίς να τους παίρνει υπερβολικά από κάτω..Πιστεύω πως μπορεί να υπάρξει ένα καλύτερο αποτέλεσμα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Λεω παντα, πως καθε οικογενεια ειναι σαν μια μηχανη, ενος ρολογιου ισως. Ενα γραναζι να χαλασει, ολη η μηχανη εχει προβλημα. Στην δικη μου περιπτωση το γραναζι θελει μονο λιγο...λαδωμα! Να ειστε καλα!

      Διαγραφή
  15. Τι να πω γλυκειά μου!!!Να είσαι καλά!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Λένα , και εγώ μόλις τέλειωσα τις χημειοθεραπείες ...είμαστε παρά πολλές αλλά έχουμε ψυχή και μέσα από τα προβλήματα μας αντλούμε δύναμη γιατί είμαστε γυναίκες , όπως όταν μεγαλώνουμε παιδιά όπως όταν χάνουμε παιδιά ,όταν χάνουμε αγάπες ,όταν χάνουμε γονείς , όταν καλούμαστε πάντα να προσφέρουμε αγάπη ,στοργή, στήριξη στα όνειρα των άλλων και βάζουμε στην άκρη τα δικά μας, θέλω να καταλήξω στο εξής ένα καρκινάκι θα μας βάλει κάτω?
    Δεν είμαι ούτε δυνατή ούτε θαρραλέα ισα ισα είμαι πολλή φοβητσιάρα αλλά μέσα από αυτά που γράφω σε σένα παίρνω δύναμη και εγώ. Σου εύχομαι ότι καλύτερο έχω διαβάσει όλα τα βιβλία σου κα ελπίζω και εσύ να γράψεις πάρα πολλά ακόμα και εγώ να τα διαβάσω.
    Σε φιλώ και σου στέλνω όλη μου την θετική ενέργεια.
    Μαρία
    marloi_zou@hotmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο φοβος για μενα,ηταν παντα σημαδι των δυνατων. Και ολα οσα εγραψες για τις γυναικες,η αληθεια μας. Εξαιρετικες οι αντοχες μας, ανεξαντλητα τα αποθεματα της ψυχης μας, ατελειωτη και η προσφορα μας. Σου ευχομαι και σενα, ολα οσα περασες, να μεινουν μια αναμνηση, μια εμπειρια ζωης, ενα μαθημα οτι ποτε ποτε, πρεπει κι εμεις να κανουμε διαλειμμα και να επικεντρωθουμε στον εαυτο μας.... Να εισαι καλα!

      Διαγραφή
  17. Το νέο με σόκαρε. Δεν είχα διαβάσει την προηγούμενη ανάρτηση, το έκανα τώρα. Σοκαρίστηκα όχι απο την αναγγελία κάποιας αρρώστιας που σήμερα την ακούς γύρω σου συνέχεια, αλλά τους ανθρώπους που θαυμάζουμε κι αγαπάμε,τους θεωρούμε άτρωτους.
    Η εικόνα της σημερινής σου ανάρτησης και το πλατύ χαμόγελο,όπως το ήξερα με πείθει οτι είσαι αγωνίστρια και ο,τι δε φοβόμαστε το πολεμάμε και το νικάμε!
    Χαμογέλα πλατειά και πηγαία,είμαι σίγουρη οτι δε θα σου αντισταθεί, όπως έχεις κάνει με μας τόσα χρονια!!!
    Λένα σου εύχομαι απο καρδιάς νάναι όλα περαστικά και κάποια στιγμή να νομίσουμε οτι το διαβάσαμε σ άλλη μια σου φανταστική ιστορία.ΣΤΟ ΕΥΧΟΜΑΙ ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΑΣ ,Κάποια ομοιοπαθής (σου είπα έχει πάρει διαστάσεις ίωσης και έτσι να τ αντιμετωπίσεις)
    Μια ίωση που θα κάνει τον κύκλο της,θα σε ταλαιπωρήσει λιγάκι,αλλά θα της επιβληθείς και θα την ξεπεράσεις.
    Φιλάκια πολλά.
    ΝΑΣΑΙ ΔΥΝΑΤΗ ΟΠΩΣ ΦΑΙΝΕΣΑΙ (ξέρω πως νοιώθεις...σε καταλαβαίνω απόλυτα...)
    Σου στέλνω την αγάπη,το θαυμασμό και τη συμπαράστασή μου
    Χαρά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οπως ειπα και λεω συνεχως, ειμαι καλα και....προσεχως καλυτερα! Ακομα και τις μερες που η ψυχολογια δεν ειναι αριστη, εχω μαθει και τις παλευω. Παραλληλα τελειωνω και το επομενο βιβλιο! Να εισαι καλα!

      Διαγραφή
  18. Η Λένα που ξέρουμε, η Λένα που όλοι αγαπάμε! Το χαμόγελο σου έγινε ακόμα πιο γλυκό, το ξέρεις; Χίλια φιλιά καλή μου, σε σκέφτομαι και σ'αγαπώ πάντα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τζιριτακι καθε τι που περναμε και κατι αφηνει μεσα μας. Κατι μας διδασκει. Εγω ευλιγηθηκα μ ενα πολυτιμο μαθημα ζωης που θ αξιποιω καθε μερα απο δω και περα! Να εισαι παντα καλα, γερη και δυνατη!

      Διαγραφή
  19. ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΤΗ ΛΕΝΑ ΜΑΣ!!!! ΕΙΣΑΙ ΔΥΝΑΤΗ!!! ΕΥΧΟΜΑΙ ΓΡΗΓΟΡΗ ΑΝΑΡΡΩΣΗ! ΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Γλυκιά μας Λένα σε αγαπάμε και σε σκεφτόμαστε! είσαι τυχερή γιατί έχεις μια υπέροχη οικογένεια που σε αγαπά και στηρίζει μα πάνω από όλα έναν σύντροφο ζωής που είναι πάντα εκεί! Σε καμαρώνουμε και σε θαυμάζουμε ακόμη για μια φορά και κυρίως γιατί εσύ μας δίνεις δύναμη με το λαμπερό χαμόγελό σου! περαστικά και σε περιμένουμε με αγωνία ξανά κοντά μας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πραγματικα τυχερη! Οικογενεια,φιλους και ολους εσας! Τι αλλο να ζητησω? Ακομα και το θεμα με την υγεια μου, περαστικο! Να ειστε καλα, θα τα πουμε απο κοντα στις παρουσιασεις μου!

      Διαγραφή
  21. Καλό σου απόγευμα Λένα. Χαίρομαι πάρα πολύ που σε βλέπω να γελάς....σου πάει, να το κρατήσεις! Μ΄αρέσει και η μπαντάνα....την προτιμάω με χίλια από την περούκα! Όλα να πάνε καλά και ελπίζω και θέλω να σε δούμε και στην Κύπρο αφού θα κυκλοφορήσεις!!! Φιλιά πολλά Γιάννα ΧΧΧΧΧΧΧ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κι εγω ανυπομονω να βρεθω κοντα σας! Χαιρομαι που σου αρεσει το νεο λουκ που....υποχρεωτικα θα κρατησω για μερικους μηνες! Φιλια ατελειωτα και απο μενα!

      Διαγραφή
  22. Αυτό το χαμόγελο όλα τα λεφτά!!!!!!!!!!!
    το λουκ τέλειο και δεν χρειάζονται σχόλια!
    Χαίρομαι που σε νοιώθω δυνατή και αισιόδοξη αυτά είναι τα όπλα σου και οι εχθροί του!
    Να είσαι καλά οι ευχές και οι προσευχές όλων μας είναι μαζί σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστω! Δεν λεω οτι ειναι παντα ευκολο, αλλα οπως ελεγαν τα παλια κεντητα της γιαγιας "Κι αυτο θα περασει"!

      Διαγραφή
  23. Κυρία Λένα μου!!! Μας κάνατε χαρούμενους με το χαμόγελο της φωτογραφίας σας!!!!! Πραγματικά μέσα αλλά πέρα από τα βιβλία τόσα χρόνια σας νοιώθουμε δικό μας άνθρωπο!!! Κάθε βράδυ μαζί με την προσευχή που κάνω για την γιαγιά μου που έχει πρόβλημα υγείας, προσεύχομαι και για εσάς! Όλα θα πάνε καλά το εύχομαι μα και το πιστεύω!!! Ραντεβού στην παρουσίαση του νέου βιβλίου μας(βλέπετε πλέον και τα βιβλία σας τα νοιώθουμε δικά μας! :-D ) στη Θεσσαλονίκη!!!!!
    Με αγάπη Λία! <3

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Περαστικα για την γιαγια και ευχαριστω για τις ευχες, αλλα και για τις προσευχες! Ραντεβου πολυ συντομα στην Θεσσαλονικη, αλλα και σε ολη την Ελλαδα, οπου μπορω και οπου με καλεσουν, συντροφια με την μοναδικη μου Ντατα!

      Διαγραφή
  24. Και πώς αλλιώς θα μπορούσε να γίνει;
    Χωρίς να μας ξέρεις προσωπικά, μίλησες για μας...
    Χωρίς να βρεθούμε, ξενυχτήσαμε παρέα...
    Μίλησες στην ψυχή μας και την δικαίωσες όταν της είπες,
    πως, αλήθεια, μπορεί να πάρει δύναμη από τον ήλιο όταν ανατέλλει..
    Πώς λοιπόν να μην σε συντροφεύει η σκέψη μας;
    Ραντεβού στη Σαλονίκη μας...
    angela

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το ραντεβού κλεισμένο για την Θεσσαλονίκη (την ακριβή ημερομηνία δεν ξέρω ακόμα) και μαζί με την Ντάτα αλλά και την Ηρώ, θα μιλήσουμε για το πόσα αντέχει μια ψυχή! Όσο γαι την αγάπη σας... Κάθε μέρα, τα μηνύματα που λαμβάνω είναι κύματα ζεστά και η αγκαλιά σας, με κάνει και συγκινούμαι! Καλή αντάμωση!

      Διαγραφή
  25. 'Εχω διαβάσει τα περισσότερα από τα βιβλία σας γιατί μου αρέσει πολύ ο τρόπος που γράφετε και που είναι πολύ δικός σας. Σας εκτιμούσα μέσα από τα βιβλία σας αλλά δεν σας γνώριζα. Τώρα νιώθω οτι σας γνωρίζω και θέλω να σας στείλω όλη μου τη δύναμη και τη θετική μου ενέργεια για γρήγορη ανάρρωση. Γιατί χρειαζόμαστε ανθρώπους σαν εσάς με τέτοια δύναμη και μεγαλείο ψυχής! Με έχετε εντυπωσιάσει, είμαι στη δουλειά και με δυσκολία κρατάω τα δάκρυα μου, νιώθω οτι θέλω να γίνετε γρήγορα καλά και να διαβάσω πολλά ακόμα βιβλία σας!

    Με τη σκέψη μου σε εσάς
    Μαρία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και βέβαια θα είμαι καλά! τώρα είναι λίγο δύσκολα,αλλά πολύτιμες ...ασκήσεις ψυχής όλα αυτά. Όσο για επόμενα βιβλία, να τα περιμένετε! Χίλια ευχαριστώ για τις ευχές!

      Διαγραφή
  26. Γλυκούλα μου .... δεν περίμενα κάτι άλλο απο σενα ... Εισαι και το αποδεικνύεις καθημερινά ΠΟΛΥ ΔΥΝΑΤΗ !!! Ναι εχεις δρόμο ακόμα αλλα με τα χέρια της οικογενείας σου κααι τα δικά μας ... θα την πας αυτή τη.... βόλτα ... ειναι μονοδρομος .. αλλά στο τέλος του ταξιδιού, θα χαμογελάς πιο πολύ απο ότι εμφανίζεσαι σε αυτή τη φωτογραφία με το ζουζούνι σου (!!)
    Σε αγαπώ πολύ πολύ σε σκέφτομαι ... και θα σε δω στο νέο σου βιβλίο. MARSA CHATZI

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν είναι πάντα εύκολο, αλλά σίγουρα μονόδρομος!Και ναι, τα χέρια τα αισθάνομαι γύρω μου, στήριγμα και .... μεταδότες αγάπης και αισιοδοξίας. Ευχαριστώ!

      Διαγραφή
  27. Εύχομαι ό,τι το καλύτερο! Να 'σαι πάντα καλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Σου ευχομαι καλη δυναμη, σε ειδα χθες στο "ΘΕΜΑ" ειμαι σιγουρη οτι θα τα καταφερεις με την Δυναμη του Θεου.
    Κουραγιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν και είχα πολύ τρακ, ήταν η πρώτη...επίσημη μετά το νέο λουκ, με κάνατε και αισθάνθηκα πολύ όμορφα και σας ευχαριστώ!

      Διαγραφή
  29. Δεν περίμενα κάτι λιγότερο από τη ΛΕΝΑ!!! Δεν επρόκειτο με τίποτα να βγει αυτός νικητής. Το μόνο που χρειαζόσουν το είχες!!
    Σε θαυμάζω, το ξέρεις άλλωστε. Φιλιά και καλημέρες... Κλημεντινη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Είσαι δυνατή... έτσι σε γνώρισα απο μωρό και έτσι είσαι μέχρι σήμερα... Θα περάσει κι αυτή η δοκιμασία.. Λούλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γλυκό μου κοριτσάκι, χίλια ευχαριστώ! Να είσαι καλά και πάντα να σε περιμένει ένα χαμόγελο στην ζωή σου!

      Διαγραφή
  31. Από την ανεμοδαρμένη εδώ και μέρες Νίσυρο στέλνω ευχές για γρήγορη ανάρρωση. Κι όλα να μοιάζουν σαν ένα κακό όνειρο που λύγισε μπρος στο φως της άνοιξης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σ' ευχαριστώ Νικόδημε. Τώρα ίσως καταλαβαίνεις γιατί χάθηκα τόσο καιρό, μέχρι να μάθω να διαχειρίζομαι αυτό που έγινε. Δεν λέω ότι τα κατάφερα πλήρως, αλλά κάνω έντιμες προσπάθειες να ξαναβρώ τον εαυτό μου. Σ' ευχαριστώ για τις ευχές, καλή ανάσταση στις ψυχές όλων μας!

      Διαγραφή
  32. Καλή Ανάσταση και από μένα. Με το καλό να γίνουν όλα και οι παρουσιάσεις και τα ταξίδια που σε περιμένουν εντός κι εκτός Ελλάδος. Μονάχα τον Θοδωρή, τον ομότεχνό μας, είχα ως δίοδο επικοινωνίας προς εσένα, μα κι εκείνος δεν ήξερε να με διαφωτίσει. έπειτα ήταν και η σκέψηπως ίσως σου είχανε κλέψει τη συσκευή. Τόσα και τόσα ακούμε πια στην πολυπολιτισμική σούπα που ζούμε. Τώρα όλα καλά να έρθουνε. Σε χαιρετώ,
    Νίκος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Αγαπημένη μου κυρία Μαντά, εσείς είστε η αιτία που ξεκίνησα το διάβασμα, με την Λύκαινα σας, ΜΑΣ τώρα πια.
    Από την πρώτη στιγμή που άρχισα να ξεφυλλίζω το βιβλίο σας μαγέυτικα και έγινα θερμή οπαδός σας.
    Σας αγαπώ πολύ και σας νιώθω δικό μου άτομο.
    Κάθε Μάιο περιμένω με λαχτάρα να κυκλοφορίσει το καινούργιο σας βιβλίο για να ταξιδέψω και να χαθώ μέσα στις σελίδες του.
    Έχω στενοχωριθεί πολύ με την περιπέτεια της υγείας σας.
    Σας εύχομαι από τα βάθη της καρδιάς μου όλα να είναι περαστικά.
    Είστε μια γυναίκα δυνατή, πάντα χαμογελαστή και γεμάτη ενέργεια και έτσι να μείνετε. Η ψυχολογία μας σε τέτοιες καταστάσεις πρέπει να είναι πάντα Ανεβασμένη και να έχουμε Πίστη στο Θεό, να μην φοβάστε τίποτε.
    Παλεύετε εσείς, παλεύουμε και μεις μαζί σας στέλνοντας σας την αγάπη μας και τις προσευχές μας. Να ξέρετε ότι Δεν είστε μόνη σας, έχετε όλους εμάς στο πλευρό σας που σας αγαπάμε...

    Σας αγαπώ πολύ,
    Μαρία από Κύπρο
    χχχχχχχχχχχχχ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Λέω πως ειμαι τυχερή για την οικογένεια που έχω, αλλα΄δεν μπορώ να μην πω πως είμαι και ευλογημένη με όλους εσάς και την αγάπη σας. Να είστε καλά!

      Διαγραφή
  34. ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΕΡΟΙΑ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΝΑ ΔΩΣΩ ΤΙΣ ΕΥΧΕΣ ΜΟΥ ΓΙΑ ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ.ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ ΟΤΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΧΑΜΟΓΕΛΑΣΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΟΙ.ΓΝΩΡΙΖΩ ΚΑΛΑ ΤΙ ΠΕΡΝΑΤΕ ΓΙΑΤΙ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΑΤΟΜΟ ΜΟΛΙΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΤΗΝ 3 ΧΗΜΕΙΟΘΕΡΑΠΕΙΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ.ΤΙΣ ΑΓΙΕΣ ΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΣ ΠΡΟΣΕΥΧΗΘΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΑΣ ΑΝΑΨΟΥΜΕ ΕΝΑ ΚΕΡΑΚΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΑΛΕΥΟΥΝ ΜΕ ΑΥΤΟΝ!!!!!!!!ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΛΟΙ.ΣΑΣ ΣΤΕΛΝΩ ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΙΑ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΥΧΕΣ ΜΟΥ.ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΤΑΣΟΥΛΑ/ΒΕΡΟΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστώ! Και εύχομαι και σε σας καλά αποτελέσματα! Καλή Ανάσταση να έχουμε, με υγεία και καλή διάθεση!

      Διαγραφή
  35. Πρέπει να έχετε έναν υπέροχο άντρα! Κι επειδη κανεις δε μιλάω γι'αυτον πιστευω (χωρίς να σας ξέρω) οτι μαζί του χαιρεστε και αγαπάτε κάθε στιγμη! Μαζί πονάτε και μαζί αγαπάτε! Σας ευχομαι να είστε ΠΑΝΤΑ αγαπημενοι και να δινει ο ένας δυναμη στον άλλον! Σας φιλώ & σας εύχομαι ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ! Ελένη Κ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Αγαπημένη Λένα!!
    Να είστε πάντα καλά και να μας χαρίζετε υπέροχα βιβλία για να περνάμε δημιουργικά και ευχάριστα τον ελάχιστο ελεύθερο χρόνο που μας απομένει.
    Είχα καιρό να διαβάσω νέα για εσάς και ομολογώ πως όταν πληροφορήθηκα το πρόβλημα υγείας που σας ταλανίζει σοκαρίστηκα!Ξέρω όμως πως είναι να έρχεσαι αντιμέτωπος με τον Καρκίνο διότι δύο μέλη της οικογένειας μου αγωνίζονται καθημερινά για να κερδίσουν το στοίχημα για ζωή που έχουν βάλει μαζί του.Όλα με λίγη θέληση,θετική σκέψη και πολύ πολύ αισιοδοξία παλεύονται!Σας εύχομαι λοιπόν περαστικά και ανυπομονώ για το νέο σας βιβλίο!Ελπίζω στην περιοδεία σας για το νέο σας βιβλίο να συμπεριληφθεί και η Λάρισα για να καταφέρω να σας γνωρίσω!
    Οι προσευχές μου μαζί σας!
    Φιλικά,Γιάννης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Αγαπητή κυρία Μαντά,
    μόλις τώρα έτυχε να πληροφορηθώ το πρόβλημα υγείας σας, μα επιλέγω να μη σταθώ πολύ σ' αυτό παρά μόνο για να σας ευχηθώ να 'ναι όλα περαστικά μέσα απ' την καρδιά μου! Πιστεύω ειλικρινά πως διαθέτετε μεγάλη δύναμη ψυχής και θα καταφέρετε να βγείτε νικήτρια κι απ' αυτή τη δοκιμασία! Οι σκέψεις και όλη η θετική ενέργεια των ανθρώπων που σας γνώρισαν και σας αγάπησαν μες απ' το έργο σας είναι μαζί σας! Με εκτίμηση κι ένα μεγάλο ευχαριστώ για όλα όσα έχω αποκομίσει μέσα από την επικοινωνία μας,
    Τόνια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Νίκη Χαραλαμπίδου27 Απρ 2013, 11:12:00 μ.μ.

    Κυρία Μαντα, σας εύχομαι περαστικά και ακόμα ευχομαι όλα όσα περάσατε να φύγουν σαν ενα κακό όνειρο!!!! Περιμένω με λαχτάρα το καινούργιο σας βιβλίο και ελπίζω να σας δούμε από κοντα και στη Κύπρο. Καλό Πασχα!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Περαστικά σας κυρία Μαντά εύχομαι να είστε πάντα γερή και δυνατή! Περιμένουμε με ανυπομονησία το καινούργιο σας βιβλίο!!!!! Καλό Πάσχα με υγεία και χαρά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Νάσαι πάλι , όμορφη και χαμογελαστή , μα πάνω από όλα ΝΙΚΗΤΡΙΑ , είμαι πολύ συγκινημένη που σε ξαναβλέπω .....και τώρα δεν χρειάζεται να στο πούμε,το ξέρεις πιά , όλοι μας περιμένουμε να μας υπογράψεις στο νέο σου βιβλίο ...αλήθεια πότε θα έρθεις στα βόρεια προάστια για παρουσίαση ???
    Μία διαδικτυακή σου φίλη
    η Maria Chrisso

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Γλυκιά μας Λένα!Σου εύχομαι περαστικά μέσα από την ψυχή μου ...και πάνω από όλα ψυχική δύναμη...Είμαι σίγουρη πως η περιπέτεια αυτή θα έχει αίσιο τέλος και οι προσευχές όλων μας θα πιάσουν τόπο άλλωστε είμαστε τόσοι πολλοί πως θα μπορούσε να γίνει αλλιώς!! ??? Όσον αφορά τώρα την Ντάτα μας...εύχομαι να εΊναι καλοτάξιδο και να μας κρατήσει την ίδια υπέροχη συντροφιά με όλα τα υπόλοιπα βιβλία σου!!!!!! με αγάπη ΜΑΙΒΗ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Αγαπημενη μου Λένα, πρόσφατα έμαθα για την περιπέτεια της υγείας σου κ οφείλω να πω πως σοκαρίστηκα. Εύχομαι μέσα από την καρδιά μου περαστικά. Θαυμάζω την δύναμη της ψυχής σου σε μια τέτοια δοκιμασία. Μπράβο κορίτσι μου κ σε σένα κ στον σύζυγο που σε στηρίζει. Γιατί μόνο αν έχουμε δίπλα μας ανθρώπους που μας αγαπούν μπορούμε να τα καταφέρουμε. Κ οφείλουμε να τους το αναγνωρίσουμε. Εχθές πήρα την Ντάτα σου κ αύριο μάλλον θα την έχω τελειώσει. Αυτό παθαίνω με όλα σου τα βιβλία. Καλοτάξιδο να είναι (που θα είναι, πως αλλιώς θα μπορούσε;;;;;).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. Αγαπημενη μου Λένα, πρόσφατα έμαθα για την περιπέτεια της υγείας σου κ οφείλω να πω πως σοκαρίστηκα. Εύχομαι μέσα από την καρδιά μου περαστικά. Θαυμάζω την δύναμη της ψυχής σου σε μια τέτοια δοκιμασία. Μπράβο κορίτσι μου κ σε σένα κ στον σύζυγο που σε στηρίζει. Γιατί μόνο αν έχουμε δίπλα μας ανθρώπους που μας αγαπούν μπορούμε να τα καταφέρουμε. Κ οφείλουμε να τους το αναγνωρίσουμε. Εχθές πήρα την Ντάτα σου κ αύριο μάλλον θα την έχω τελειώσει. Αυτό παθαίνω με όλα σου τα βιβλία. Καλοτάξιδο να είναι (που θα είναι, πως αλλιώς θα μπορούσε;;;;;).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. Εύχομαι από καρδιάς περαστικά και γρήγορα όλα να είναι μια πικρή ανάμνηση ..
    ειμαι σίγουρη οτι ολα θα πάνε καλά και τα μαγικά ταξίδια σου θα συνεχίσουν να μας παρασερνουν !!
    Ανυπομονώ να γνωρίσω και την Ντατα οπως και όλες της άλλες ηρωίδες μου και της εύχομαι καλοτάξιδη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. γεια σας καλη δυναμη.μπορω να σας ρωτησω εχετε λεμφωμα hodgin η hodgin ...καλη ανναρωση

    ΑπάντησηΔιαγραφή