Κάθε βιβλίο, ένα καράβι....

Πάμε να ταξιδέψουμε την ψυχή μας....

Γερό σκαρί κάθε βιβλίο, μπορεί να μας φτάσει μακριά....



29 Ιουλίου 2009

Διακοπές;;;; Γιατί όχι;

Νομίζω ότι ήρθε η ώρα και για μένα να απέχω από το διαδίκτυο.... Άδεια η blogoσφαιρα εδώ και καιρό, μπροστά μας ο Αύγουστος που θα κάνει τα πράγματα χειρότερα.... ήρθε η ώρα και για μένα ν' αποσυρθώ λοιπόν....
Διακοπές; Όχι δεν θα πάω.... Δεν θα φύγω από το σπίτι τουλάχιστον. Στο γνώριμο περιβάλλον του, θα οργανώσω τον τρόπο που θα περάσω καλύτερα, που θα ξεκουραστώ, που θα χαλαρώσω και που... θ' αποτοξινωθώ από το διαδίκτυο.....
Ραντεβού λοιπόν αρχές Σεπτέμβρη, ίσως και τέλος Αυγούστου... Ίσως με πετύχετε στο facebook! (είπαμε αποτοξίνωση, αλλά όχι μέχρι στερητικού συνδρόμου).
Μέχρι τότε, διαβάστε κανένα βιβλίο, επισκεφθείτε κάποιον από τους θερινούς κινηματογράφους (γεμάτοι όλοι, αρχίζουν εποχές δόξας και γι αυτούς), τολμήστε καμιά επιθεώρηση (εντάξει δεν είναι η επιτομή της κουλτούρας, αλλά καλοκαίρι είναι...) και κάντε και καμιά βουτιά!
Μην ξεχάσετε να πάρετε μαζί σας, εκτός από αντηλιακό, ωτασπίδες για τα παιδάκια που τσιρίζουν και για τις μαμάδες που ξεφωνίζουν για να επιβληθούν ή να ταΐσουν τα βλαστάρια τους, κράνος για τους επίδοξους αθλητές που βασανίζουν τα κεφάλια των λουομένων με τα μπαλάκια του ...τένις στο οποίο προπονούνται, μάσκα για την άμμο που ξεσηκώνουν οι αθλούμενοι και μπαίνει όλη στα μάτια σας και.... (αυτό είναι σοβαρό) σακουλίτσα για τα σκουπίδια σας! Οι ακτές δεν είναι σκουπιδότοπος! Επιπλέον και κάτι ακόμα, τελευταία κυκλοφορούν κάτι πολύ ωραία ατομικά τασάκια, αποκτήστε τα και μην γεμίζετε με γόπες την άμμο!
Αν είστε ελεύθερη, φεύγοντας μην επιμείνετε να πάρετε μαζί τον ναυαγοσώστη, δεν πάει δώρο, όπως η μαλακτική που δίνουν δώρο τα σούπερ μάρκετ με το σαμπουάν! (Πάρτε μόνο τα σκουπίδια σας, επιμένω!)
Ξεχνάω κάτι; Α, ναι! Χαλαρώστε!
ΚΑΛΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ!!!!!!!

23 σχόλια:

  1. Καλή ξεκούραση, και φροντίστε να αφιερώσετε όσο περισσότερο χρόνο μπορείτε στα αγαπημένα σας πρόσωπα. Καλή επάνοδο. Φιλιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλές διακοπές, Λένα, ξεκούραση και γέμισμα της μπαταρίας ώστε επιστρέφοντας, και με τα πρωτοβρόχια να ετοιμάζονται κι αυτά, να σου φέρουν έμπνευση για άλλες επιτυχίες, όπως αυτές που πάντα έχεις!!!

    Να 'σαι καλά και να περνάς όμορφα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΚΑΛΗ ΧΑΛΑΡΩΣΗ ΤΟΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟ ΛΟΙΠΟΝ!!!!
    ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΤΟ ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ ΚΑΛΗ ΜΟΥ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καλές διακοπές,να έχεις! Να χορτάσει η ψυχή και το κορμί ηρεμία και ομορφιές. Να απολαύσεις τα "πέντε πράγματα που αγαπάς" και πολλά ακόμα!
    Να είσαι καλά!Φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Kαλές διακοπές, καλή ξεκούραση και πολύ πολύ έμπνετση εύχομαι. Την Κλαίλια την διάβασα μονορούφι, περιμένω το επόμενο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. kales diakopes kai syntoma to neo sas biblio .to erwtas san broxh teleio

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. kalo ypoloipo kalokairiou. To erwtas san vroxi fantastiko ypomonh giato epomeno

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Καλές διακοπές, Λένα μου, και καλή δύναμη. Φιλιά πολλά.
    Σμαραγδα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Τέλειο ο "Έρωτας σα βροχή".. Το διάβσα στις διακοπές.. Συναγωνίζεται το "Σπίτι δίπλα στο ποτάμι".. Καλή ξεκούραση..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Εσείς θα κάνετε τις διακοπές σας με ηρεμία και χαλάρωση,εγώ για τις διακοπές μου διάλεξα το "έρωτας σαν βροχή".Το λάτρεψα από την πρώτη σελίδα ίσως επειδή μου θύμισε τα παιδικά μου χρόνια που βρισκόμουν στην αγκαλιά της γιαγιάς μου και βλέπαμε παρέα την "Κλαίλια"
    Είναι το μοναδικο βιβλίο που έσταξαν επάνω του τα δάκρυά μου και μούσκεψαν τις σελίδες του.Το έζησα και πόνεσα μαζί με τους ήρωες.
    Το διάβασα πριν από τις διακοπές μου γιατι ρουφούσα τις σελίδες του όπως το φραπεδάκι μου.Πολύ τρυφερό,πολύ γλυκό,και πολύ ζουμερό βιβλίο....
    Καλές διακοπές,καλή ξεκούραση,και έμπνευση για τέτοια αριστουργήματα.Τα σέβη μου....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Έρωτας σαν βροχή...Είναι το μόνο βιβλίο που με έκανε να μουσκέψω τις σελίδες του από τα δάκρυα συγκίνησης,ισως επειδη με πήγε πίσω στα παιδικά μου χρόνια.Καθόμουν στην αγκαλιά της γιαγιάς και βλέπαμε παρέα στην tv την "Κλαίλια".Ρούφιξα τις σελίδες του όπως το φραπεδάκι μου και τώρα τί θα διαβάσω στις διακοπές μου???Ήρθα και ταυτίστηκα με τους ήρωες και βρήκα πολλά κοινά σημεία με την δική μου ζωή.Ίσως και τα δικά μου βιώματα και οι επιλογές μου να είναι ένα μυθιστόρημα...
    Εύχομαι καλή ξεκούραση και έμπνευση για αριστουργήματα σαν αυτό.
    Τα σέβη μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Έρωτας σαν βροχή...Είναι το μόνο βιβλίο που με έκανε να μουσκέψω τις σελίδες του από τα δάκρυα συγκίνησης,ισως επειδη με πήγε πίσω στα παιδικά μου χρόνια.Καθόμουν στην αγκαλιά της γιαγιάς και βλέπαμε παρέα στην tv την "Κλαίλια".Ρούφιξα τις σελίδες του όπως το φραπεδάκι μου και τώρα τί θα διαβάσω στις διακοπές μου???Ήρθα και ταυτίστηκα με τους ήρωες και βρήκα πολλά κοινά σημεία με την δική μου ζωή.Ίσως και τα δικά μου βιώματα και οι επιλογές μου να είναι ένα μυθιστόρημα...
    Εύχομαι καλή ξεκούραση και έμπνευση για αριστουργήματα σαν αυτό.
    Τα σέβη μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Αγαπημένη κα Μαντά
    Μόλις επέστρεψα από τις διακοπές μου. Παρέα μου είχα το τελευταίο σας βιβλίο....που στο τελείωσα.Θα σας σχολιάσω αργότερα!!! Σας εύχομαι ολόψυχα Καλές Διακοπές, καλά μπάνια, καλή ξεκούραση. Φιλιά πολλά από την Κύπρο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Καλησπερα σας..Η παρουσιαση του Ερωτα απ'οτι διαβαζω παει περιφημα..χαιρομαι ιδιαιτερως!.!.!
    Ηθελα να ρωτησω αν και φανταζομαι οτι ειναι πολυ νωρις ακομα..το "τελευταιο τσιγαρο" ποτε θα ειναι ετοιμο?Εννοω για ποτε αναμενεται η διαθεση του στα βιβλιοπωλεια?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Πραγματικά ο Έρωτας αγαπήθηκε από το κοινό πολύ και είμαι πολύ χαρούμενη γι αυτό! Για το Τελευταίο τσιγάρο, είναι πραγματικά πολύ νωρίς. Θα βρίσκεται στα βιλιοπωλεία αρχές του Μάη του 2010! Μέχρι τότε, καλά να περνάτε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Πολύ καλό το Έρωτας σαν Βροχή. Ανυπομονώ για το επόμενο. Καλές διακοπές, καλή ξεκούραση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Λένα μου καλή σου μέρα, χρόνια πολλά κι ευλογημένα.
    Σμαράγδα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΚΑΛΗ ΞΕΚΟΥΡΑΣΗ! ΔΙΑΒΑΣΑ ΣΤΙΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΜΟΥ ΤΟ 'ΕΡΩΤΑΣ ΣΑΝ ΒΡΟΧΗ'! ΟΙ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΜΟΥ ΚΡΑΤΗΣΑΝ 8 ΜΕΡΕΣ ΑΛΛΑ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑ ΣΕ 2 ΜΕΡΕΣ...ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΑ ΝΑ ΤΟ ΑΦΗΣΩ!
    ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΒΙΒΛΙΟ ΠΟΥ ΕΧΩ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ. ΓΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΑΓΟΡΑΣΩ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΒΙΒΛΙΑ ΣΑΣ, ΠΟΥ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΔΕΝ ΗΞΕΡΑ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ! ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ!
    ΝΙΚΟΛΕΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. καλές διακοπές, καλή ξεκούραση!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Πραγματικά θέλω να σας ευχαριστήσω γιατί μου κρατήσατε παρέα στις διακοπές το έρωτας σαν βροχή και το βαλς με 12 θεούς τα διαβασα σε 4 μερες δεν μπορούσα να τα αφήσω από τα χέρια μου συγχαρητήρια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΚΑΛΑ ΟΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΚΑΝΕΤΕ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ ΜΕ ΧΑΜΟΓΕΛΟ...ΝΑ ΖΗΣΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ ΕΧΩΝΤΑΣ ΓΥΡΩ ΣΑΣ ΑΛΗΘΙΝΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ.

    ΝΑ ΣΤΕ ΚΑΛΑ...
    ΕΡΩΤΑΣ ΣΑ ΒΡΟΧΗ...Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΠΑΡΕΑ ΜΟΥ...ΕΖΗΣΑ ΚΑΙ ΕΚΛΑΨΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΛΑΙΛΙΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΤΙΣ ΑΓΩΝΙΕΣ ΤΗΣ ΕΥΓΕΝΙΑΣ ΘΥΜΩΣΑ ΜΕ ΤΟΝ ΝΙΚΗΦΟΡΟ ΚΑΙ ΤΑΥΤΙΣΤΗΚΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΥΛΟ ΓΕΛΑΣΑ...ΝΑ ΣΤΕ ΚΑΛΑ...

    ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ
    ΝΑΤΑΛΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Διάβασα το "Έρωτας σαν βροχή" και το "Η άλλη πλευρά του νομίσματος" στις διακοπές μου.Με το μεν πρώτο ενθουσιάστηκα τόσο που όταν τελείωσε πραγματικά στεναχωρήθηκα.Ήταν άψογο, πολύ ρομαντικό, από τα καλύτερα βιβλία που έχω διαβάσει.Από μικρή διαβάζω πολύ και μόνο Έλληνες συγγραφείς. Είχα τρέλα κάποτε με τον Ξενόπουλο και σαφώς έχω διαβάσει όλα του τα βιβλία τουλάχιστον μία φορά.Ήταν για μένα ευχάριστη έκπληξη αυτό το βιβλίο.
    Όσο για το δεύτερο θα είμαι ειλικρινής και θα πω ότι δεν μου άρεσε.Ίσως να μην το έλεγα αυτό αν το είχε γράψει κάποιος άλλος συγγραφέας αλλά προσωπική μου άποψη αυτό το βιβλίο δεν είναι "Λένα Μαντά" έτσι όπως μας έχεις συνιθήσει με όλα τα άλλα καταπληκτικά βιβλία σου.
    Φιλικά
    ΒΜ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ΚΥΡΙΑ ΜΑΝΤΑ,
    ΣΗΜΕΡΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΑ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΜΑ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ ΣΑΣ "ΕΡΩΤΑΣ ΣΑΝ ΒΡΟΧΗ" ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΛΟΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΙΓΡΑΨΩ ΤΙΣ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ ΜΟΥ! ΕΓΙΝΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΝΑ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ.ΠΟΝΕΣΑ, ΣΤΕΝΑΧΩΡΕΘΗΚΑ ΚΑΙ ΕΚΛΑΨΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΛΑΙΛΙΑ! ΑΛΛΑ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΧΑΡΗΚΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΕ ΤΗΝ ΧΑΡΑ ΤΗΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΔΙΠΛΑ ΤΗΣ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΤΗΣ ΑΞΙΖΕ ΑΠ'ΤΗΝ ΑΡΧΗ. ΗΤΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΒΙΒΛΙΟ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΑ ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΜΕΡΙΚΕΣ ΩΡΕΣ ΠΟΥ ΤΟ ΤΕΛΕΙΩΣΑ ΕΧΩ ΤΗΝ ΑΙΣΘΗΣΗ ΟΤΙ ΚΑΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΚΛΑΙΛΙΑ ΚΑΙ Ο ΠΑΥΛΟΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΙ. ΔΕΝ ΣΑΣ ΚΡΥΒΩ ΟΤΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΥΤΥΧΙΑ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΖΗΛΕΥΩ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ!!!
    ΤΑ ΘΕΡΜΑ ΜΟΥ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ!

    ΕΦΗ ΠΙΣΤΟΠΟΥΛΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή