Κάθε βιβλίο, ένα καράβι....

Πάμε να ταξιδέψουμε την ψυχή μας....

Γερό σκαρί κάθε βιβλίο, μπορεί να μας φτάσει μακριά....



5 Δεκεμβρίου 2009

Φεύγω αλλά για πού;;;;;;



Ακόμα δεν μπορώ να το πιστέψω, ακόμα κρατώ την αναπνοή μου μήπως κάτι συμβεί την τελευταία στιγμή και χάσω αυτό το θαύμα!
Και ότι έλεγα ότι φέτος δεν κατάφερα να βρεθώ στην Κέρκυρα και ότι γκρίνιαζα στον άντρα μου που δεν καταφέραμε να είμαστε πιστοί φέτος στο ραντεβού που δίνω κάθε χρόνο με την λατρεία μου, ήρθε αυτή η αναπάντεχη πρόσκληση!
Παρουσίαση του Έρωτα στην Κέρκυρα!!!!!
Το βιβλιοπωλείο ΜΟΥΣΤΑΚΗΣ, Δημ. Καββαδά 16, μου έδωσε την μεγάλη χαρά να με καλέσει για να παρουσιάσω το Έρωτα στον τόπο που γεννήθηκε και στο τόπο που ανήκει ουσιαστικά!
Την παρουσιάση θα κάνει ο ομότεχνός Νίκος Παργινός που το τελευταίο του βιβλίο "Με τον έρωτα περνάει ο καιρός με τον καιρό περνάει ο έρωτας" κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Σύγχρονοι ορίζοντες.
Αποσπάσματα θα διαβάσει η καλλιτεχνική διευθύντρια του ΔΗΠΕΘΕ Κέρκυρας Κατερίνα Πολυχρονοπούλου.
τι άλλο να πω; τι άλλο να ζητήσω; Νομίζω οτι φέτος πήρα το καλύτερο δώρο και πριν καν έρθουν οι γιορτές! Ραντεβού μόλις γυρίσω με νέα και φωτογραφίες!
Κέρκυρα, έρχομαι!!!!!

10 σχόλια:

  1. Καλά να περάσετε αγαπημένη μου Λένα! Πάρε μαζί σου -εκτός από τις ευχές μου- και τα φιλιά μου για το λατρεμένο μου νησί του Ιονίου!!!!
    Α! και που είσαι....πιες καφεδάκι στη Σπιανάδα στην υγεία μιας Μυτιληνιάς και ενός Χαλκιδαίου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Όσοι αγάπησαν τον Έρωτα και μένα θα είναι μαζί μου στην Κέρκυρα, θα τους κουβαλάω μαζί μου! Χίλια φιλιά γλυκιά μου φίλη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλα να περασετε!!παντα τετοια Λενα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΚΑΙ ΧΑΡΕΣ ΝΑ ΕΧΕΙΣ.ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Λένα πολλά φιλιά στην πατρίδα μου..καλά να περάσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Την ίδια επιτυχία που είχε ο "Ερωτας" κι εσύ παντού να την έχετε κι εκεί στον τόπο που γεννήθηκε και στο τόπο που ανήκει

    Νοερά μαζί σας!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Λένα μου οι ευχές και η αγάπη μου σε συνοδεύουν. φιλάκια πολλά
    Σμαραγδένια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. όχι,όχι, ποιος είπε ότι ζήλεψα; χαχαχαχαχ άντε! καλά να περάσεις και καλό γυρισμό για τις γιορτές. Φιλιά από τη Νίσυρο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ...ΗΡΘΕ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΤΑΞΙΔΕΨΕΙ Ο ΕΡΩΤΑΣ ΟΝΤΩΣ ΣΤΗΝ ΕΚΕΙ ΟΠΟΥ ΑΝΗΚΕΙ....ΕΧΩ ΠΕΡΑΣΕΙ ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΑ ΣΤΗΝ ΚΕΡΚΥΡΑ ΠΡΙΝ ΠΕΝΤΕ ΧΡΟΝΙΑ...ΑΠ'ΤΙΣ ΩΡΑΙΟΤΕΡΕΣ ΜΟΥ ΔΙΑΚΟΠΕΣ....ΠΑΝΤΑ ΤΕΤΟΙΑ ΛΕΝΑ ΜΟΥ...ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΕΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΦΩΤΟ...ΦΙΛΑΚΙΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή