Κάθε βιβλίο, ένα καράβι....

Πάμε να ταξιδέψουμε την ψυχή μας....

Γερό σκαρί κάθε βιβλίο, μπορεί να μας φτάσει μακριά....



13 Δεκεμβρίου 2009

Οι πωλήσεις είναι γένους θηλυκού....


Όπως κάθε χρόνο το βιβλιοδρόμιο στα ΝΕΑ, κλείνει την χρονιά μ' έναν απολογισμό πωλήσεων των βιβλίων που κυκλοφόρησαν Η χαρά μου φέτος είναι διπλή γιατί εκτός από το γεγονός ότι για τρίτη συνεχόμενη χρονιά το όνομά μου φιγουράρει στην πρώτη θέση, δείτε προσεκτικά και θα καταλάβετε ότι οι εκδόσεις ΨΥΧΟΓΙΟΣ μέσα στην πρώτη δεκάδα έχουν άλλους τρεις συγγραφείς τους!
Δημουλίδου, Καρακάσης και Τραυλού!


Είναι πραγματικά μεγάλη η χαρά μου γιατί οι επιτυχίες συνεχίζονται για τον εκδοτικό μου οίκο και για φίλους, αγαπημένους συγγραφείς. Απόσπασμα όπως ακριβώς υπάρχει στο βιβλιοδρόμιο στα ΝΕΑ:

" Στις πωλήσεις της ελληνικής λογοτεχνίας, η Λένα Μαντά είναι, όπως συμβαίνει σταθερά τα τελευταία χρόνια, η αδιαμφισβήτητη πρωταγωνίστρια Το τελευταίο της μυθιστόρημα Έρωτας σαν βροχή (Ψυχογιός) πούλησε 96.000 αντίτυπα από τον Μάιο, ενώ το μεγαλύτερο μπεστ σέλερ της, Το σπίτι δίπλα στο ποτάμι, έχει φτάσει τα 190.000 αντίτυπα από τον Μάιο του 2007.
Στις ίδιες εκδόσεις οι μπεστελερίστες συγγραφείς κάνουν πλέον σειρά:
Χρυσηίδα Δημουλίδου (Το σταυροδρόμι των ψυχών) 76.000 αντίτυπα,
Κώστας Καρακάσης (Ο Βιολονίστας) 41.000 αντίτυπα,
Πασχαλία Τραυλού (Έστω μια φορά) 39.000 αντίτυπα,
Μαρία Τζιρίτα (Μάτια μου) 29.000 αντίτυπα,
Μάρω Βαμβουνάκη (Χορός μεταμφιεσμένων) 27.000 αντίτυπα,
Σοφία Βόικου (Το κόκκινο σημάδι) 26.000 αντίτυπα,
Ελένη Τσαμαδού (Της ζωής και της αγάπης) 22.000 αντίτυπα,
Γιώργος Πολυράκης (Λύτρωση, κυκλοφόρησε τον Σεπτέμβριο) 15.000 αντίτυπα.
Διαβάστε περισσότερα στο: http://www.tanea.gr/default.asp?pid=30&ct=19&artid=4550821
Κλείνοντας αυτή την ανάρτηση, θέλω να πω ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ από τα βάθη της καρδιάς μου, σε όλους εσάς που με την αγάπη σας, με κρατάτε εδώ και τρία χρόνια στην κορυφή. Όλοι εσείς, καταφέρατε να φτιάξετε μια μεγάλη σκάλα και με βοηθήσατε ν' ανέβω σκαλί σκαλί στην πρώτη θέση. Όλοι εσείς σταθήκατε δίπλα μου και γίνατε η ασπίδα για όσα κακόβουλα έχουν ειπωθεί και γραφτεί για μένα και παράλληλα είστε η δύναμή μου για όσα γίνουν από δω και πέρα!Αυτή την πρώτη θέση, μαζί την φτάσαμε, μην το ξεχνάτε! Εσείς, ο εκδότης μου κύριος Ψυχογιός με το επιτελείο του και εγώ...
Ευχαριστώ.....

11 σχόλια:

  1. Γι άλλη μια φορά να σου πω πόσο περήφανη νιώθω που ανήκω σε αυτή την εκδοτική οικογένεια των επιτυχιών! Και για άλλη μια φορά να σου πω πως η πρωτιά σου δεν είναι τυχαία, γιατί δεν είσαι μόνο μια πολύ καλή συγγραφέας αλλά και ένας υπέροχος άνθρωπος κι αυτό περνάει στον κόσμο μέσα από τα βιβλία σου αλλά και την παρουσία σου. Για μας βέβαια που σε ξέρουμε και προσωπικά, δεν το συζητώ, έχουμε πάθει έρωτα μαζί σου! Και τι έρωτα...σα βροχή! Χα,χα, φιλάκια Λένα μου, πάντα επιτυχίες και στην καινούργια χρονιά! Χίλια γλυκά φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Λένα μου, πάντα επιτυχίες και τέτοιες πρωτιές να έχεις. Συγχαρητήρια! Τι άλλο να προσθέσω...

    Καλή συνέχεια, καλές εμπνεύσεις και θα έρθουν κι άλλα.
    Α, και βροχές!!! Ξέρεις εσύ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μπράβο, μπράβο Λένα μας!!! Και αυτό το ΜΑΣ είναι δικαιωματικά δικό σου από μας για σενα με αγάπη....πολλή πολλή αγάπη!!!!! Καλή συνέχεια με πολλά βιβλία και με πολλές πολλές πρωτιές!!! Φιλιά από την ΚύπροΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Να έχετε δύναμη, όρεξη, έμπνευση και ηρεμία να γράφετε τα ωραία κείμενά σας για να μας δίνουν δύναμη, όρεξη, έμπνευση και ηρεμία!!

    Όχι τίποτε άλλο!!Τελείωσε η μητέρα μου το τελευταίο βιβλίο σας και δεν ξέρω τι να της αγοράσω για τα Χριστούγεννα! Εσείς για τη μητέρα μου (και όχι μόνο) είστε εγγύηση! Παιδεύομαι η καψερή να βρώ κάποιο/α συγγραφέα να της αρέσει εξίσου και τα βρίσκω...μπαστούνια!

    Συγχαρητήρια και πάλι!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η Μαρία η Τζιρίτα έχει δίκιο. Εμείς που σε είδαμε από κοντά νιώσαμε πόσο δοτικός άνθρωπος είσαι. Σε ευχαριστώ για όλα! Πάντα επιτυχίες! Φιλιά από την ήσυχη Νίσυρο. Α! Έρχονται βροχές για ένα διήμερο... οπότε, ξέρεις! χαχχαχαα Τρέλα με τη βροχή!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Νιώθω μεγάλη ικάνοποίηση που ένας από τους 96.000 αναγνώστες είμαι κι εγώ. Ικανοποίηση για την επιλογή μου, για το χρόνο που επένδυσα στην ανάγνωση του βιβλίου, για τα συναισθήματα που ένιωσα και νιώθω κάθε φορά που διαβάζω ένα από τα βιβλία σου!

    Την αγάπη μου και εύχομαι το 2010 να σου φέρει κι άλλες πολλές επιτυχίες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Νιώθω μεγάλη ικάνοποίηση που ένας από τους 96.000 αναγνώστες είμαι κι εγώ. Ικανοποίηση για την επιλογή μου, για το χρόνο που επένδυσα στην ανάγνωση του βιβλίου, για τα συναισθήματα που ένιωσα και νιώθω κάθε φορά που διαβάζω ένα από τα βιβλία σου!

    Την αγάπη μου και εύχομαι το 2010 να σου φέρει κι άλλες πολλές επιτυχίες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Εμείς οι φίλοι σου χαιρόμαστε για σένα αλλά και για το καλό βιβλίο που κυκλοφορεί. Τουλάχιστον εγώ που δεν έχω και πολλές επιλογές στην ψυχαγωγία (μικρό το χωριό ένεκα) το διάβασμα μου είναι απαραίτητος σύντροφος στα ταξείδια της φαντασίας μου...

    Σου εύχομαι να περάσεις τις γιορτές δίνοντας και παίρνοντας αγάπη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Εύχομαι πάντα τέτοιες και μεγαλύτερες επιτυχίες, καλές γιορτές με ευτυχία και υγεία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ........ΠΑΝΤΑ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΕΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ....ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΥΝΟΔΟΙΠΟΡΟΙ ΣΟΥ.........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΠΕΡΑΣΑ ΦΙΛΗ ΜΟΥ ΝΑ ΕΥΧΗΘΩ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙΣ ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΧΑΡΑ.

    ΠΑΝΤΑ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή