Κάθε βιβλίο, ένα καράβι....

Πάμε να ταξιδέψουμε την ψυχή μας....

Γερό σκαρί κάθε βιβλίο, μπορεί να μας φτάσει μακριά....



9 Δεκεμβρίου 2009

Συνέντευξη στην ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Να το πρώτο στοιχείο από την Κέρκυρα! Στο Λιστόν σε συνέντευξη!

8 σχόλια:

  1. ΠΑΝΤΑ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τι ωραία που είναι η Κέρκυρα, όντως! Και μόνο αυτή η "κλεφτή" ματιά που της ρίχνει το βίντεο είναι αρκετή για να μου θυμίσει το μεγαλείο της! Όταν είχα πάει δεν χρειάστηκε πολύ για να με μαγέψει. Η ομορφιά της με είχε απλά συνεπάρει. Όσο για το καλλιτεχνικό ταπεραμέντο των εκκεντρικών Κερκυραίων, δεν γνωρίζω αν οφείλεται στο νερό ή στους Βενετούς που τους σημάδεψαν ανεξίτηλα.
    Απ' ότι είδα στο βίντεο, το βιβλίο 'Έρωτας σαν βροχή' που έδειξε, έφταση 95η χιλιάδα. Πάντα τέτοια εύχομαι! Άραγε να έρθει κάποτε μια στιγμή που να έχεετε βαρεθεί τις επιτυχίες; Φαντάζομαι εξαρτάται απο το πόσες θα είναι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πάντα τέτοιες όμορφες στιγμές!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καλό βραδάκι Λένα μας. 101 χιλιάδα ακούω!!!! Συγχαρητήρια!!! Πάντα τέτοια και ακόμα πιο ψηλά και πιο πολλά!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Λίγο το νερό της Κέρκυρας, λίγο η Λένα που το ήπιε, να το το βιβλίο το ωραίο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Εύχομαι το βιβλίο σου να ξεπεράσει τη 201η χιλιάδα μέχρι του χρόνου!

    Δυστυχώς Λενάκι μου δεν μπόρεσα να έρθω στην παρουσίαση και δεν κατάφερα να συναντήσω από κοντά την κα Τσουκαράκη πράγμα που ήθελα πάρα πολύ..
    Ξέρεις πως είναι αυτά κάτι που γιόρταζε ο αγαπημένος πατερούλης μου (Νικολάκης βλέπεις και αποφάσισε να κάνει γιορτή τελευταία στιγμή-ααααχ αυτοί οι άντρες που πλησιάζουν τα 50ντα ), κάτι που δεν ήμουν και πολύ στα πάνω μου αφού άκουγα τις υστερίες της μαμάς που μου φώναζε(όταν της έλεγα πως με πονάει το κεφάλι μου και ο λαιμός μου)και άρχιζε το παραλήρημα "και δεν ντύνεσαι καλά, και αρρώστησες.. και δεν τρως καλά, αφού σου είπα να πίνεις χυμούς εσύ γιατί δεν με ακούς και τέτοια.." άλλωστε η ζωή επιφυλάσσει εκπλήξεις και δεν θέλει και πολύ για να βρεθείς περιτριγυρισμένος από δουλειές και υποχρεώσεις..
    Τέλος πάντων, κρίμα που το έχασα ..δεν φαντάζεσαι πόσο ήθελα να έρθω.. δεν πειράζει ελπίζω να ξαναγίνει παρουσίαση και να μπορέσω να τα καταφέρω την επόμενη φορά. Ελπίζω μόνο να μη κολλήσω (έτσι φιλάσθενη που είμαι φέτος) και τη "γουρουνίαση" ΧΑΧΑΧΑΧΑ - που λέει και μια φίλη μου-και δεν έρθω πράγμα που απεύχομαι...Από ότι είδα πήγες Κέρκυρα.. πολύ ζηλεύω θα ήθελα και εγώ μια βόλτα στην Παλιοκαστρίτσα και ένα καφεδάκι στο Λιστόν… έχω περάσει τέλεια σε αυτό το νησί.. αν και για μένα άλλο ήταν το νησί των Επτανήσων που μου επιφύλασσε μοιραίες εξελίξεις στη μετέπειτα ζωή μου.

    Όσο για τις επιτυχίες, προσωπική μου άποψη είναι πως για σένα θα είναι πάντα εκεί για να τις καλέσεις κοντά σου, όσο παραμένεις ο εαυτός σου, διότι μέσα από τα βιβλία σου και από αυτό το λίγο που έχω εισπράξει από εσένα ,όσο σε έχω δει από κοντά, έχω καταλάβει ότι είσαι αληθινός, αυθόρμητος άνθρωπος, αισιόδοξος για το μέλλον, με χιούμορ και πάνω από όλα με μια τεράστια ειλικρίνεια και αγάπη για ότι κάνεις και με μια αγκαλιά για όσους νοιώθουν μαζί σου τη ζωή μέσα από τα βιβλία σου!
    Πολλά είπα. Καλή σου νύχτα φιλάκια.. Υ.Γ: Για την Κέρκυρα νομίζω δεν φταίει το νερό αλλά η καρδιά ,το πνεύμα και η ψυχή που είναι πιο ελεύθερα και ανοιχτά στην έμπνευση…μάλλον είναι ο αέρας και η θαλασσινή αύρα που κάνουν τη διαφορά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ευχαριστώ πολύ όλους σας για τις ευχές και την αγάπη, η Κέρκυρα ήταν όντως μαγική για μια ακόμη φορά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή