Κάθε βιβλίο, ένα καράβι....

Πάμε να ταξιδέψουμε την ψυχή μας....

Γερό σκαρί κάθε βιβλίο, μπορεί να μας φτάσει μακριά....



4 Μαρτίου 2012

Για άλλη μια χρονιά υποψηφία.....

Για άλλη μια χρονιά, τέταρτη ή πέμπτη συνεχόμενη (δεν θυμάμαι), βρίσκομαι ανάμεσα στις υποψήφιες για το βραβείο "Γυναίκα της χρονιάς" από το περιοδικό Life & style, στην κατηγορία Συγγραφέας.
Όπως πάντα (και αυτή είναι η μεγάλη αλήθεια), έχω να ευχαριστήσω πρώτα απ' όλα τον εκδότη μου και μετά όλους εσάς γιατί εσείς, με την αγάπη σας με βάζετε σ' αυτή την λίστα και εσείς πάλι μου χαρίσατε το βραβείο το 2009....

Στο τεύχος Μαρτίου λοιπόν, θα βρείτε το έντυπο για να ψηφίσετε αν θέλετε και να μπείτε μ' αυτό τον τρόπο στην κλήρωση για δώρα αξίας 9.790 ευρώ. Σ' αυτή την κατηγορία εκτός από μένα υποψήφιες, καταξιωμένες και πολλές από αυτές αγαπημένες ομότεχνες:  Μάρω Βαμβουνάκη, Ντόρα Γιαννακοπούλου, Γιοβάννα, Ευαγγελία Ευσταθίου, Αναστασία Καλλιοντζή, Αλεξάνδρα Παπαδημητρίου, Βίκυ Στούφη, Σώτη Τριανταφύλλου, Κατερίνα Τσεμπερλίδου και Ελιάνα Χουρμουζιάδου. Το περιοδικό κοστίζει 3, 50 Ευρώ και στις σελίδες του θα βρείτε μια φωτογράφηση έκπληξη της Κατερίνας Ζαρίφη με μια συνέντευξή της εξαιρετικά ενδιαφέρουσα και ακόμα ένα ειδικό αφιέρωμα Γάμος Βάφτιση.
Ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα,  είναι χαρά και τιμή για μένα αυτή η υποψηφιότητα για άλλη μια χρονιά και την χαίρομαι σαν ένα ακόμα δώρο που πήρα από σας... Ευχαριστώ!

7 σχόλια:

  1. Λένα μου!
    από την άλλη Όχθη,... δύσκολο να βρω το περιοδικό!
    Είναι δυνατόν να προωθηθεί η ψήφος μου για σένα, από δω;;;;;;;;;;;;;;
    αν υπάρχει άλλος τρόπος, ενημέρωσέ με, σε παρακαλώ.
    Καλή Σαρακοστή,
    Υιώτα Στρατή
    ΅αστοριανή΅ , ΝΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σας εύχαομαι ολόψυχα καλή επιτυχία, αν και κακά τα ψέματα όλες είστε νικήτριες στις καρδιές μας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πραγματικά κάθε χρόνο οι υποψήφιες είναι και για μένα αγαπημένες, αφού είμαι αναγνώστρια του έργου τους!

      Διαγραφή
  3. Καλή επιτυχεία Λένα μου. Το αξίζεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή