Κάθε βιβλίο, ένα καράβι....

Πάμε να ταξιδέψουμε την ψυχή μας....

Γερό σκαρί κάθε βιβλίο, μπορεί να μας φτάσει μακριά....



14 Μαΐου 2013

Επιτέλους!

Όχι ότι άργησε, αλλά όταν περιμένεις κάτι πολύ, σου φαίνεται ότι αργεί. Έπεσε και το Πάσχα, πολύ θέλει; Πάντως ήρθε επιτέλους η ώρα! 
Η Ντάτα προ των πυλών! Από αυτή την Πέμπτη 16 Μαΐου στα βιβλιοπωλεία κι εγώ.... στον δρόμο, με την γνωστή βαλίτσα στο χέρι για να έρθω να σας την συστήσω, να σας μιλήσω για το πλάσμα που μου έκλεψε μυαλό και καρδιά!
Οι παρουσιάσεις πολλές όπως πάντα, σε όλη την Ελλάδα, όπου προλαβαίνω δηλαδή, γιατί το καλοκαίρι δυσκολεύει λίγο την κατάσταση! 
Και ξεκινάμε με την πρώτη επίσημη παρουσίαση! 
ΔΕΥΤΕΡΑ 20 ΜΑΙΟΥ  στις 19:30 στο PUBLIC, στο Σύνταγμα, μαζί με την Κατερίνα Ζαρίφη σε μια διαφορετική βραδιά και σας περιμένω! 
Από την επόμενη μέρα κιόλας, ξεκινάω περιοδείες!
Πύργος, Ναύπακτος, Αγρίνιο, Κατερίνη, Κρύα Βρύση, Ξάνθη, Κομοτηνή, Αλεξανδρούπολη, Καλαμάτα, Σπάρτη, Μεγαλόπολη, Θεσσαλονίκη, Λάρισα, Γιάννενα, Ιθάκη, Ρόδο, Κω και ακόμα δεν έχει ολοκληρωθεί ο κατάλογος! Στην Αθήνα θα επιστρέφω μόνο για τις χημειοθεραπείες μου και θα συνεχίζω. 
Πριν όμως, το βίντεο από τις εκδόσεις Ψυχογιός για την αγαπημένη μου....

Ελπίζω να σας άρεσε, εγώ το λάτρεψα, αλλά  δεν είμαι αντικειμενική, όλα πάνω στην Ντάτα τα λατρεύω!
Όσοι έχετε πρόσβαση στο fb βέβαια, θα έχετε και πιο άμεση ενημέρωση, αλλά κι από δω, θα προσπαθώ να σας ενημερώνω!
Όπως καταλάβατε, είμαι ενθουσιασμένη, δεν βλέπω την ώρα να ξεκινήσω, να έρθω να σας βρω, να νιώσω πάλι ανάμεσά σας! 
Α! Και μην το ξεχάσω! αυτή την Παρασκευή, θα βρίσκομαι το πρωί στο ραδιόφωνο του Λάμψη fm με τον αγαπημένο μου Μάκη Πουνέντη και τα κορίτσια του Μαρία Μπεκατώρου και Μαρία Ηλιάκη  ενώ το μεσημέρι έχω ραντεβού με την Ελένη Μενεγάκη στον Άλφα! 
Δεν είναι τρομερό;;;;;
Φιλιά πολλά σε όλους και καλή αντάμωση!!!!!!!!!!

74 σχόλια:

  1. Μπράβο πολύ χαίρομαι κυρία Μαντά!! Με το καλό εύχομαι και ότι καλυτερότερο!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σας αναμένουμε στο Αγρίνιο :) :) Ματίνα από Βιβλιοτρόπιο :) :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Επιτέλους και για εμάς κα. Μαντά! Έφτασε η ώρα!!! Σίγουρα το βιβλίο θα είναι καταπληκτικό! Θα τα πούμε από κοντά την Δευτέρα στα Public!!! Αυτή τη φορά δεν το χάνω με τίποτα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καλοτάξιδο κι εσύ πάντα γερή και δυνατή! Ραντεβού τη Δευτέρα λοιπόν! Σε γλυκοφιλώ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!
    ΚΑΛΟΤΑΞΙΔΟ!!!
    ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ...
    ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΕΙΑ ..
    .ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΖΕΣΤΕς..ΑΓΚΑΛΙΕς...ΣΤΟ ΔΙΑΒΑ ΣΟΥ!!!!
    στη ΛΑΜΨΗ....ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΕΚΕΙ.....ΜΕΣΑ....ΑΠΟ ΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ......
    ΘΑ ΣΕ ΧΑΡΟΥΜΕ!!!ΘΑ ΣΟΥ ΕΥΧΥΘΟΥΜΕ....
    ΘΑ ΣΕ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΣΟΥΜΕ...
    ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ
    !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Καλοτάξιδο και κάθε καλό εύχομαι!!!:)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Καλοταξιδο άλλα... Κέρκυρα που απο κατάγεται η ηρωίδα μας δεν είδα στους σταθμούς!
    Επλιζω να προστεθεί σύντομα!!
    Φιλιά από Κέρκυρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Καλοτάξιδο!!!! Καλή επιτυχία!!!! Ένα βιβλίο από την μαγική πενα σας δεν έχει παρά να προσγειωθεί στην κορυφή της καρδιάς και της ψυχής κάθε αναγνώστη!
    Θα ήθελα πολύ να έρθετε και Λαμία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Εύχομαι και αυτό το παιδί σας να είναι καλοτάξιδο με ευνοϊκούς ανέμους.. όπως όλα τα άλλα..
    Κάθε χρόνο την ημέρα της κυκλοφορίας, το κάθε σας βιβλίο είναι στα χέρια μου. Είτε το κάνω δώρο στον εαυτό μου, είτε μου το φέρνει ο άντρας μου με αφιέρωση, είτε από κάποια φίλη!!
    Θα σας στείλω σύντομα την εμπειρία μου ως Ντάτα.
    Φιλιά πολλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Βιλιοπωλείο ''Αλφαβητάρι ''14 Μαΐ 2013, 11:33:00 π.μ.

    Επτιτέλους έφτασε η ώρα !Μετά από ένα χρόνο πάλι μαζί!Ανυπομονούμε όλοι ...!Καλή αντάμωση στην Κρύα Βρύση Πέλλας !!Την αγάπη μας Μάκης - Δώρα !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανυπομονώ να το διαβάσω!!!Καλοτάξιδο!!Μακάρι να μπορούσαμε να σας δούμε και Ορεστιάδα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Κυρία Μαντά καλησπέρα σας και από εδώ!!! Σας εύχομαι να είναι καλοτάξιδο, ό κόσμος να το αγαπήσει ακόμη περισσότερο απ'όσο έχετε φανταστεί, και όσο για σας εύχομαι ακόμη μια φορά η περιπέτειά σας να λήξει πολύ σύντομα..! Σας φιλώ και ανυπομονώ να σας δω και από κοντά τη Δευτέρα!!!! Καλοτάξιδο και πάλι!!!!!
    Ηρώ Νικολάου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Περιμένω με ανυπομονησία,φαντάζομαι ότι είναι εξαιρετικό όπως όλα τα άλλα.....καλοτάξιδο και σας εύχομαι πολύ κουράγιο και θάρρος στον προσωπικό σας αγώνα, σας στέλνω όλη μου τη θετική ενέργει και κάποια στιγμή θα ήθελα να σας δω και στις Σέρρες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΑΝΥΠΟΜΟΝΩ.....ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ ΣΑΣ...ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΓΙΑ ΟΤΙ ΚΙ ΑΝ ΚΑΝΕΤΕ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΤΡΟΦΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΡΑΤΑΤΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΩΡΕΣ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑΜΕ ΜΑΖΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΣΑΣ...
    ΡΕΘΥΜΝΟ ΚΡΗΤΗΣ (ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΚΙ ΕΔΩ...)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΚΑΛΟΤΑΞΙΔΟ!!!!! ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΜΕ ΑΝΥΠΟΜΟΝΗΣΙΑ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΩ!!!!!!!!!! ΠΙΣΤΕΥΩ ΕΝΑ ΑΚΟΜΑ ΑΡΙΣΤΟΥΡΓΗΜΑ...... ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΚΑΙ ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΕΧΘΕΣ ΠΗΡΑ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΣΑΣ ....Η ΑΛΛΗ ΠΛΕΥΡΑ ΤΟΥ ΝΟΜΙΣΜΑΤΟΣ.ΣΑΣ ΕΧΩ ΑΓΑΠΗΣΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΣΑΣ, ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΝΕΤΑΙ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΣΙΑ ΣΤΙΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΠΟΥ Ο ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΖΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΑΘΕ ΒΙΒΛΙΟ-ΙΣΤΟΡΙΑ .ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΑΤΡΕΨΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΣΟ ΑΝΤΕΧΕΙ Η ΨΥΧΗ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΤΕΛΕΙΩΣΑ ΣΕ 2 ΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΤΣΙΓΑΡΟ,ΚΑΙ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟ ΠΟΤΑΜΙ.ΟΠΩΣ Κ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΕΣΑΣ.ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΠΑΝΤΑ ΤΟΣΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΒΙΒΛΙΑ,ΚΑΛΕΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ,ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΟΔΕΙΑ ΚΑΙ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΚΑΤΑΦΕΡΩ ΝΑ ΕΡΘΩ ΣΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΥ ΣΑΣ ΒΙΒΛΙΟΥ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ.ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΙ ΤΑ ΚΑΛΥΤΤΕΡΑ!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Καλοτάξιδο!!!

    Όπως φυσικά και θα είναι!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ Κ.ΜΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΤΟΣΟ ΩΡΑΙΑ ΒΙΒΛΙΑ ΣΑΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΡΑΤΟΥΝ ΣΥΝΤΡΟΦΙΑ ΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΝΥΧΤΕΣ..ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ ΠΩΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΟ!!! ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΔΡΑΜΑ..!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΕΥΗ ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΥ14 Μαΐ 2013, 2:11:00 μ.μ.

    Eπιτέλους!!!! Μήπως να αρχίσετε να εμπνέεστε καινούριο βιβλίο με τίτλο ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ??? Ανυπομονούμε να το διαβάσουμε.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Το βιντεο ειναι ειλικρινα καταπληκτικο! Καλοταξιδο και αυτο το βιβλιο ευχομαι! Χριστος Ανεστη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ..ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΕΙΡΕΜΕΝΟ..ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΕ ΤΗΝ ΣΕΙΡΑ ΜΟΥ...ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΜΕΧΡΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ ΜΕΡΗ !!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Καλοταξιδο κι αυτο οπως τα υπολοιπα!! Λενα μου χαιρομαι τοσο για σενα!! Ανυπομονω να σε δω και στην κυπρο!! Να εισαι γερη και δυνατη!! Πολλα φιλια θα τα πουμε χχχχ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Κ.Μαντά καλοτάξιδο το βιβλίο σας!!ανυπομονώ να έρθω σε κάποια παρουσίαση σας. Μήπως γνωρίζετε ποτέ θα είστε στη Θεσσαλονίκη;
    Και πάλι σας εύχομαι τα καλύτερα!
    Αναστασία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ Κ.ΜΑΝΤΑ ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΑΜΕ ΠΩΣ ΚΑΙ ΠΩΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΓΕΡΗ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΗ.ΜΕ ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΣΑΣ ΞΕΡΕΤΕ ΝΑ ΑΓΚΙΖΕΤΕ ΤΙΣ ΚΑΡΔΙΕΣ ΜΑΣ.ΑΓΓΕΛΑ ΑΠΟ ΓΕΡΜΑΝΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ Κ.ΜΑΝΤΑ ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΑΜΕ ΠΩΣ ΚΑΙ ΠΩΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΓΕΡΗ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΗ.ΜΕ ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΣΑΣ ΞΕΡΕΤΕ ΝΑ ΑΓΚΙΖΕΤΕ ΤΙΣ ΚΑΡΔΙΕΣ ΜΑΣ.ΑΓΓΕΛΑ ΑΠΟ ΓΕΡΜΑΝΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Απο τη στιγμη που αρχισα να διαβάζω τα βιβλια σας δε μπορω να σταματήσω. .το ενα καλυτερο απο τα άλλο. .ευχομαι να είστε παντα καλα! Γερή! Και οσο εσεις γράφετε να ξέρετε πως εμεις διαβαζουμε και σας θαυμάζουμε. .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Απο τη στιγμη που αρχισα να διαβάζω τα βιβλια σας δε μπορω να σταματήσω. .το ενα καλυτερο απο τα άλλο. .ευχομαι να είστε παντα καλα! Γερή! Και οσο εσεις γράφετε να ξέρετε πως εμεις διαβαζουμε και σας θαυμάζουμε. .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Επιτέλους, έφτασε η ώρα που θα διαβάσουμε και το καινούριο σας βιβλίο! Εύχομαι ολόψυχα να είναι καλοτάξιδο και να σας αποφέρει επιτυχίες. Η Ντάτα θα είναι ένα πλάσμα διαφορετικό απ’ όλα τα’ άλλα που σίγουρα θα μας μαγέψει. Σας χαιρετώ προσωρινά. Θα τα πούμε στην Κρύα Βρύση Πέλλας. Ανυπομονούμε! Σωτήρης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Λένα μου καλοτάξιδο και αυτό σου το βιβλίο και ελπίζω η Ντάτα σου να ....σχίσει!!! Το βίντεο σου είναι ένα μυστήριο, σε προκαλεί, σε προσκαλεί.....Καλές βόλτες από καρδιάς!!! Περιμένουμε φωτογραφίες και ρεπορτάζ!!! Φιλιά πολλά Γιάννα/Κύπρος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Ανυπομονώ να το διαβάσω....Έχω διαβάσει όλα σας τα βιβλία και απλά τα λατρεύω!!!!Είμαι σίγουρη πριν καν το πάρω στα χέρια μου ότι η ιστορία της Ντάτας θα με συνεπάρει!!!Καλή επιτυχία... Φιλιά πολλά. Σπηλιούλα από Μουζάκι Καρδίτσας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Καλοτάξιδο το βιβλίο σου Λένα μου!!!Έχω διαβάσει όλα σου τα βιβλία και πραγματικά σε έχω λατρέψει μέσα από αυτά!Ξέρω οτι όταν ξεκινήσω να διαβάζω τα βιλία σου δεν μπορώ να τα αφήσω μέχρι να τελειώσουν.Σου εύχομαι να είσαι πάντα καλά στην υγεία σου και να είσαι χαρούμενη και ευτυχισμένη με την οικογένειά σου!Φιλιά πολλά Μαρίνα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Καλοτάξιδο και αυτό το παιδί σου. Να σου δώσει ακόμη μεγαλυτερη χαρά. Φιλιά από την Νίσυρο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Καλή επιτυχία, Λένα μου, στο νέο σου βιβλίο. Εύχομαι να είναι καλοτάξιδο κι αυτό, όπως όλα τα προηγούμενα κι είμαι σίγουρη ότι στις εξορμήσεις σου η αγάπη των αναγνωστών θα σε θωρακίσει με ακόμη μεγαλύτερο κουράγιο και δύναμη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Συγχαρητήρια Κυρία Μαντά!!
    Καλή επιτυχία στο καινούριο σας βιβλίο.
    Σας παρακαλώ να μας επισκεφτείτε και στο Ηράκλειο της Κρήτης!!

    Με εκτίμηση Όλγα Μαρκομανωλάκη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Λένα μου,
    εύχομαι να είναι καλοτάξιδο κι αυτό το βιβλίο σου! Καλή συνέχεια, να είσαι γερή και να γράφεις ό,τι ονειρεύεσαι!

    Πασχάλης Πράντζιος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. καλη επιτυχια με το καινουργιο βιβλιο βασω σιδεριδου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. ΟΛΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ ΜΕ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΣΑΣ. ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΧΑΜΟΓΕΛΑΣΤΗ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΗ.ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΠΩΣ ΚΑΙ ΠΩΣ ΝΑ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΩ ΤΟ ΝΕΟ ΒΙΒΛΙΟ.ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΕ ΟΛΑ! ΜΠΟΓΙΑ ΠΕΡΣΕΦΟΝΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Καλη επιτυχία!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ με το καινούριο βιβλίο .. Ευχομαι πάντα ΥΓΕΙΑ!!! ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΚΡΑΝΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Καλη επιτυχια στο καινουργιο σας βιβλιο!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. ΚΥΡΙΑ ΜΑΝΤΑ ΕΥΧΟΜΑΙ ΤΟ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΣΑΣ ΒΙΒΛΙΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΤΑΞΙΔΟ. ΕΓΩ ΤΟ ΑΓΟΡΑΣΑ ΧΘΕΣ ΤΟ ΠΡΩΙ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΛΕΙΩΣΑ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΕΡΑ. ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΜΕ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΣΑΣ. ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΧΑΜΟΓΕΛΑΣΤΗ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΧΑΡΙΖΕΤΑΙ ΤΟΣΟ ΟΜΟΡΦΑ ΒΙΒΛΙΑ.
    ΕΙΡΗΝΗ ΕΥΑΓΓΕΛΙΔΑΚΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Τις καλύτερες και θερμότερες ευχές μου πρώτα για εσάς και έπειτα για το καινούριο σας βιβλίο! Όταν κυκλοφόρησε το ΕΡΩΤΑΣ ΣΑΝ ΒΡΟΧΗ γίνατε η αφορμή να ξαναγαπήσω το διάβασμα. Από τότε έχω χαθεί στις σελίδες των βιβλίων σας αλλά γνώρισα και πολλούς άλλους συγγραφείς που με ταξίδεψαν με τα δικά τους. Ωστόσο για εσάς τρέφω μια ιδιαίτερη συμπάθεια και αδυναμία γιατί είστε αυτή που με επανέφερε στον μαγικό κόσμο του διαβάσματος. Σας ευχαριστώ και εύχομαι όσα επιθυμείτε να τα δείτε να γίνονται πραγματικότητα!
    Λένα Μ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. πρώτη φορά επικοινωνώ από εδώ...κάλλιο αργά παρά ποτέ δε λένε???
    ποτέ δεν είναι αργά για σας!!!
    άργησα αν σας ...διαβάσω..όταν έκανα όμως την αρχή έγινε τονωτική ένεση, σε σκόρπιες ώρες
    ταξίδεψα με ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟ ΠΟΤΑΜΙ ,
    γοητεύτηκα με το ΧΩΡΙΣ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΜ
    με έκανε να πάω τόσο ψηλά σα γυναίκα,κυρίως με το τρόπο σκέψης της, Η ΘΕΑΝΩ
    αν και δεν καπνιζω, το ρουφηξα...ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΤΣΙΓΑΡΟ
    η άλλη πλευρά του νομίσματος...Η ΑΛΛΗ ΠΛΕΥΡΑ ΤΟΥ ΝΟΜΙΣΜΑΤΟΣ,
    χόρεψα με τους 12 ΘΕΟΥΣ,
    ερωτεύτηκα, λάτρεψα, ξαναδιάβασα (3 φορές),το ΕΡΩΤΑΣ ΣΑΝ ΒΡΟΧΗ
    γέλασα και απόλαυσα καφεδάκι με το ΔΕ ΜΠΟΡΕΙ ΘΑ ΣΤΡΩΣΕΙ
    ομως το ΟΣΟ ΑΝΤΕΧΕΙ Η ΨΥΧΗ....μπήκε πολύ πολύ μέσα μου, ίσως γιατί το διάβασα σε μια περίοδο λίγο δύσκολη, για μένα
    αδυμονούσα να γνωρίσω την Αλεξάνδρα, και να τη.....
    ήμουνα στην κυπρο, στην εκδήλωση για τα παιδιά, ντράπηκα να σας πλησιάσω...χαζομάρα μου το ξέρω, όμως τη δευτέρα, θα είμαι ανάμεσα στα πολλά χέρια που θα χειροκροτούν.....

    ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ,γιατί το χρειαζόμαστε!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. ΕΧΩ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΒΙΒΛΙΑ ΣΑΣ Κ ΕΝΑ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ.....ΕΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΜΠΡΑΒΟ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΜΟΥ!!!!!!ΕΥΧΟΜΑΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΓΕΡΗ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΤΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΤΑΞΙΔΕΥΕΤΑΙ ΓΙΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΗ ΧΡΟΝΙΑ!!!!!!!ΑΝΥΠΟΜΟΝΩ ΝΑ ΠΑΡΩ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΟΥ ΤΟ ,,ΜΕ ΛΕΝΕ ΝΤΑΤΑ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. αλλη μια ταυρινα γεννημενη 30 απριλιου σου στελνει αγωνιστικους χαιρετισμους.νασαι παντα καλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. Μόλις το πήρα στα χέρια μου και είμαι πολύ χαρούμενη!!!!!
    Φιλία πολλά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. Αγαπητη κα Μαντά,

    σας θαυμάζω και σας εκτιμώ για τη δύναμη και την αλήθεια που εκπέμπετε, και θέλω να σας συγχαρω για το οτι μιλατε για τις δυσκολιες σας.

    Να είστε πάντα καλά
    δυνατή και υγιής
    και να μας χαρίζετε ιστορίες.

    Χρυσούλα Μ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. Καλησπέρα η παρουσίαση της ντατας στη Θεσσαλονίκη ποτε θα γίνει και που?? Πασχαλιά Α.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. Λένα μου αγαπημένη..εχω δεθεί τοσο πολύ με τις κόρες σου που πλέον τις έχω κάνει φιλενάδες μου...περιμενω την Νταντα την πιο μικρή να κάνουμε το ταξιδάκι μας..σ αγαπω πολύ κ εύχομαι ν σαι πάντα καλα:)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. Κυρία Μαντά ειμαι η Άννα και ειμαι 15 ετών...σε όλη την βαρεμάρα της εφηβείας ανακάλυψα την μαγεία του βιβλίου και το ταξίδι που αυτό προσφέρει στα χέρια σας....θα ήθελα λοιπόν να σας ρωτήσω αν θα έρθετε και στην Χαλκίδα...ελπίζω να ειναι ένας από τους σταθμου σας

    Με απεριόριστη αγάπη και λαχτάρα να σας συναντήσω

    Ναστο Αννα-Μαρία
    Χαλκίδα
    <3

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. το περιμενω με να μου το φερει ο μπαμπας μου !!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. Μολις το πηρα και ανυπομονω να το διαβάσω.. Καλοταξιδο να ειναι.. Αληθεια, στην Κυπρο θα ερθετε ; Αν ναι γραψτε ημερομηνια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. Αγαπημενη μου Μαντα, ολοκληρωσα πριν απο λιγες μερες την Ντατα, μου αρεσε οχι επειδη ταυτιστηκα μαζι της, αλλα γιατι πιστευω και 'γω στη δυναμη του μαυλου και της θέλησης, οταν ο ανθρωπος καταφερει να απαλλαγει απο το φοβο και τη μοιρολατρια. Υπο αυτη τη σκοπια μου 'κανε και καλο. Σας περιμενουμε στην Κυπρο. Φιλια, Μυρια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. Δηλώνω φανατική αναγνώστρια σας, έστω κι αν τα τελευταία βιβλία ήταν λίγο απογοητευτικά. Διαβάζοντας το οπισθόφυλο, βλέποντας το βίντεο, και διαβάζοντας λίγες πρώτες σελίδες στο site, γουρλώνω τα μάτια μου με έκπληξη και θεωρώ πως ένα δεύτερο «Σπίτι στο Ποτάμι» ήρθε να μας καταπλήξει…. Και ναι, μπορώ να πώ πως το πρώτο μέρος του βιβλίου με την συναρπαστικότατη ιστορία της Χαριτίνης και του Ροβέρτου, με σοβαρή ενδιαφέρουσα πλοκή, ωραίες οι αναφορές στα ιστορικά γεγονότα. Όταν όμως η πρωταγωνίστρια Ντάτα αναλαμβάνει τον πρώτο ρόλο (γι αυτήν είναι άλλωστε γραμμένο το βιβλίο) το παιχνίδι χάνεται. Είναι αδύνατον ένα παιδί στην ηλικία των 5-8-10 εκείνης της εποχής να μιλά, να αντιδρά, να πράττει έτσι. Εκτός αν είναι το παιδί του Εξορκιστή. Παρατραβηγμένο. Είναι αδύνατον, μια κοπέλα, που δεν ξέρει τι έχει από υλικά αγαθά, όνομα και υπόσταση, να τα βροντά όλα κάτω και να ανοίγει μπαρμπουτιέρα, μπουζουκομάγαζο και να χώνεται όλο και πιο βαθιά στην μπίχλα των καταγωγίων… Εκτός αν μπήκε ο ίδιος ο Σατανάς μέσα της…. Και οι φόνοι συνεχίζονται (άχρηστες & αδαής οι αστυνομικές αρχές – ούτε μία εξυχνίαση εγκλήματος!-), και ανοίγει και τον οίκο ανοχής (!!!!) γιατί έτσι ξύπνησε ένα πρωΐ και μονολογεί «βρε τι να κάνω σήμερα, ας ανοίξω ένα μπορντέλο high-class”. Ωμό σέξ και φόνοι καταλαμβάνουν τεράστιο μέρος του βιβλίου, σε βαθμό εμετικό. Το βιβλίο κλείνει απότομα, λες και τελείωσε η μνήμη του υπολογιστή, ελάχιστη αναφορά στην Ηρώ (που άλλωστε συνδέει το προηγούμενο βιβλίο με αυτό, και αυτός είναι ο λόγος που γράφτηκε). Κρίμα, θα μπορούσατε τουλάχιστον ως φόρο τιμής να αναφερθείτε λίγο περισσότερο σε αυτήν, να δούμε και μια «ανθρώπινη» πλευρά της Ντάτας, και όχι μόνο την αιμοσταγή, ψυχρή, στιγνή δολοφόνο. Αλλωστε η Ντάτα, κάλυπτε τεράστιο κομμάτι του «Οσο αντέχει η ψυχή». Θλίβομαι… Βιβλίο ανεπίτρεπτο για μια συγγραφέα που έχει στο ιστορικό της βιβλία όπως το προαναφερθέν «Σπίτι δίπλα στο ποτάμι» (για μένα, βιβλίο σταθμός!).

    Μαρία Φ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. Ειμαι σιγουρη οτι θα ειναι τελειο!!!!!!καλη επιτυχιααα καμαρακι μου.....ανδριανα πατρααα......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. μόλις αγόρασα το καινούργιο σας βιβλίο και ανυπομονώ να το αρχίσω.Σας εύχομαι να είναι καλοτάξιδο το βιβλίο και πιστεύω πως θα το λατρέψω όπως και όλα τα υπόλοιπα .

    Με αγάπη
    Ελένη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. Κυρια Μαντα νομιζω πια οτι τα βιβλια σας μου εχουν γινει εθισμος οταν τα περνω στα χερια μου αν δεν τελειωσουν τοτε και εγω δεν τα αποχωριζομαι, ειναι σαν ειναι κομματι του εαυτου μου που αν τα αποχωριστω μενω μιση.Με τα βιβλια σας δενομαι οταν τελειωνω ενα βιβλιο αυτο με ακολουθει μεχρι το επομενο οι χαρακτηρες με καταδιωκουν και αν δεν παω στο επομενο να δεθω με αλλον χαρακτηρα των βιβλιων σας τοτε μενω δεσμια των χαρακτηρων.Λατρεψα καθε γραμμη απο τα βιβλια σας και φυσικα μολις πηρα στα χερια μου την ντατα την τελειωσα μεσα σε τεσσερις μερες και τωρα ετοιμαζομαι να αγορασω αλλο ενα βιβλιο σας για να διαβασω.Ελπιζω να συνεχισετε να γραφετε τοσο υπεροχα βιβλια και αναμενω με πολλη προσμονη το επομενο βιβλιο σας το οποιο ελπιζω να ειναι συντομα για να μας χαρισει υπεροχες στιγμες οπως η ντατα αλλα και ολα τα αλλα βιβλια σας.
    Με πολλη αγαπη και απλετο θαυμασμο
    Κωνσταντινα Λ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  58. Διαβάζοντας την Ντατα ένιωσα πως όλες μας μέσα μας θα θέλαμε μια ζωή που θα ήταν ονειρεμενη !! Τώρα όταν μέσα στην ζωή μιας γυναίκας κρύβεται ο παράδεισος αλλά και η κόλαση μαζί η μάχη ειναι καθημερινή για τον δρόμο που θα ακολουθήσει !!
    Χαίρομαι που σας γνώρισα με το βαλς και τους 12 θεούς αλλά που έγινα φανταστική αναγνώστρια μέσα από την Ντατα !!!
    Σας ευχαριστω για το μαγικό ταξίδι του νου !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  59. Καλησπέρα Κυρία Μαντά. Ονομάζομαι Κατερίνα και είμαι 22 ετών...Έχω διαβάσει μόνο ένα από τα βιβλία σας. Λόγω οικονομικού προβλήματος δεν μπορώ να αγοράσω τα υπόλοιπα.Μήπως υπάρχουν σε κάποια ηλεκτρονική μορφή ή εμείς που δεν μπορούμε να τα αγοράσουμε δεν το αξίζουμε????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  60. ΚΑΛΟΤΑΞΙΔΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΕΧΩ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΛΛΑΖΩ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ .ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ ΠΟΛΥ Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΣΑΣ ΣΤΗΝ ΤΑΤΙΑΝΑ .ΕΧΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΝΑΝ ΙΔΙΟ ΓΙΩΡΓΟ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΟΥ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 38 ΧΡΟΝΙΑ ΓΑΜΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  61. συγχαρητήρια κυρία Μαντά για το νέο σας βιβλίο πριν λίγες μέρες το διάβασα και ξετρελαθηκα. δυστυχώς από τι είδα δεν θα έρθετε στη πόλη μας την πάτρα και λυπάμαι τόσο... σας θαυμάζω για τον τρόπο που γράφετε. Ξέρετε κάνω και εγώ κάποιες προσπάθειες να γράψω κάποιο διήγημα άλλα σίγουρα δεν πρόκειται να σας ξεπεράσω...! :-) ανυπομονώ το επόμενο σας βιβλίο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  62. Υπέροχο βιβλίο! Αν και δεν σας κρύβω ότι όταν διάβασα την περίληψη αντιπάθησα τόσο πολύ την Ντάτα που νομίζω ότι αν την έβλεπα μπροστά μου θα την χαστούκιζα! Όταν όμως τελείωσα το βιβλίο την αγάπησα τόσο πολύ που δεν μπορούσα να κοιμηθώ αν δεν ένιωθα τη ζεστή της παρουσία δίπλα μου μέσα από τις σελίδες του βιβλίου. Στεναχωρήθηκα πολύ που διάβασα την λέξη τέλος στην τελευταία σελίδα και ελπίζω να σας δω και από κοντά αν ξαναγυρίσετε στην Αθήνα. Όλο μου το θαυμασμό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  63. κυρια μαντα συγχαρητηρια για αλλη μια φορα. η ντατα εκανε αισθηση και προκαλεσε δημιουργωντας στρατοπεδα υποστηρικτων αλλα και πολεμιων του χαρακτηρα αλλα και του βιβλιου γενικοτερα. εγω το μονο που εχω να πω ειναι οτι το διαβασα σε δυο μερες και ηθελα κι αλλο. με γοητευσε η γραφη και το εξωπραγματικο της υποθεσης οπως και η ηρωιδα που αλλοτε με ελκυε και αλλοτε με αγανακτουσε με την συμπεριφορα της. αυτη νομιζω ομως οτι ειναι και η μαγεια του καθε βιβλιου, ο αποηχος που δημιουργει. περιμενω με λαχταρα το επομενο συγγραφικο σας παιδι. σας παρακαλω να μη δωσετε καμια σημασια σε οποιο αρνητικο σχολιο η κακη κρητικη ακουσετε καθως οι γνωμες των αναγνωστων ειναι υποκειμενικες αλλα ολοι αντικειμενικα παραδεχονται την απαραμιλη πενα σας και την αν μη τι αλλο καθηλωτικη γραφη σας. με εκτιμηση και αμεριστο θαυμασμο, αννα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  64. ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΒΙΒΛΙΟΥ ΕΞΩΦΥΛΛΟ 10, ΒΙΝΤΕΟ 10, ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ 10, ΤΙΤΛΟΣ 5, ΙΣΤΟΡΙΑ 0. ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΜΟΥ.

    Μέλπω

    ΑπάντησηΔιαγραφή





  65. κυρια μαντα καλημερα! ειμαι μια απο τις πολλες θαυμαστριες αας διαβασα πρωτη φορα το σπιτι διπλα στο ποταμι και απο τοτε πραγματικα σας λατρεψα με ταξιδευε καθε βιβλιο σας καθομουν και διαβαζα χωρις να θελω μα και ουτε και να μπορω να σταματησω μεχρι να τελειωνε το βιβλιο. δεν θέλω να σας κουραζω με φλυαριες τελευταια στις διακοπες μου πηρα μαζι να διαβασω το ερωτας σαν βροχη πραγματικα υπεροχο βιβλιο αλλα εχω ενα μικρο παραπονο και αυτο ηθελα να σας εκφρασω ΓΙΑΤΙ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΕΤΣΙ ΑΠΟΤΟΜΑ ΚΑΙ ΜΕ ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΥΛΟΥ ΣΤΗΝ ΚΛΑΙΛΙΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΧΩΡΙΣ ΕΝΑ ΤΕΛΟΣ? ελπιζω σε μια απαντηση σας απλα ετσι πληροφοριακα ισως εγω δεν εχω πιασει το νοημα. ευχαριστω για το χρονο που διαθεσατε να διαβασετε το μηνυμα μου! ευχομαι οτι καλυτερο για σας!
    .

    ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  66. Μόλις διάβασα κ την τελευταία σελίδα της Ντάτας...τώρα καταλαβαίνω τα λόγια σας...δεν ήθελα ούτε εγώ να αφήσω την Ντάτα,να την αποχαιρετήσω...έφτασα στις τελευταίες γραμμές κ λέω,δεν μπορεί θα έχει ακόμα λίγες!!! Μαγευτική προσωπικότητα...ίσως για εμένα η πιό εντυπωσιακή ηρωίδα όλων των βιβλίων που έχω διαβάσει!!!

    Να είστε καλά ανυπομονώ για το επόμενο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  67. Διάβασα το βιβλίο είναι πάρα πολύ ωραίο αυτός ο χαρακτήρας με έθισε ειδικά όταν εναλασε τους χαρακτηρες αλεξανδρα-ντατα το τελος με ξαφνιασε δεν το περιμενα ειναι ενα τελιπο βιβλιο δεν περιμενα τιποτα λιγοτερο απο την Λενα Μαντα να πω οτι με συγκριση το σπιτι διπλα στο ποταμι ειναι καλυτερη η ντατα το βαλς το διαβάζω τωρα αλλα ολα ειναι κατι διαφορετικο σας συστηνω ανεπιφίλακτα την Ντατα ειναι ενα μαγικό πλάσμα που θα σας μαγέψει....αλλα αργει να αναδιθει η Ντάτα αλλα το παρελθον ειναι αυτο που θα πλέξει τον χαρακτηρα της 5/5 Ντατα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  68. Κυρία Μαντα, με λενε Αννα και ειμαι 15 ετών. Πριν τρεις μέρα πήρα την Ντατα στα χέρια μου και πριν πέντε λεπτα έφτασε στο τέλος το ταξίδι της!!! Θα ήθελα λοιπόν να σας ευχαριστήσω για το μαγικό αυτό πλάσμα που με ταξιδεψε...το πλάσμα αυτό που εσείς μου προσφέρατε. Η σχέση μου μαζί της όμως δεν τελιωνει εδώ! Ενιωθα και θα νιώθω πως η Ντατα εκτός απο την Αλεξάνδρα είχε μέσα της και την Αννα. Περνώντας μαζι της τα βραδιά μου πολλα συναισθήματα γεννήθηκαν μέσα μου για εκείνη... Λιπομουν, χαιρομουν, θυμωνα με οτι της συνέβαινε, έφτασα σε σημείο να κλαίω με αναφιλητα για αυτήν και φυσικά την αγάπησα με όλη την δύναμη την ψυχής μου!!! Οπως σας ηπα εγω και η Ντατα δεν τελειώνουμε εδω. Θα να συντροφεύει και θα με προστατεύει νοερά στην ζωή μου, στην καθημερινότητα μου, στα όνειρα μου!!! Σταματήσω εδω ελπίζοντας να μην σας κουρασα!!! Σας ευχαριστώ και πάλι για οτι μου προσφέρατε και σας ευχόμενος μέσα απο την καρδιά μου να μην χάσετε ποτε αυτό το συγγραφικό χάρισμα που έχετε!!!
    Με πολλή αγάπη και εκτίμηση Αννα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  69. Κυρία Μαντα, με λενε Αννα και ειμαι 15 ετών. Πριν τρεις μέρα πήρα την Ντατα στα χέρια μου και πριν πέντε λεπτα έφτασε στο τέλος το ταξίδι της!!! Θα ήθελα λοιπόν να σας ευχαριστήσω για το μαγικό αυτό πλάσμα που με ταξιδεψε...το πλάσμα αυτό που εσείς μου προσφέρατε. Η σχέση μου μαζί της όμως δεν τελιωνει εδώ! Ενιωθα και θα νιώθω πως η Ντατα εκτός απο την Αλεξάνδρα είχε μέσα της και την Αννα. Περνώντας μαζι της τα βραδιά μου πολλα συναισθήματα γεννήθηκαν μέσα μου για εκείνη... Λιπομουν, χαιρομουν, θυμωνα με οτι της συνέβαινε, έφτασα σε σημείο να κλαίω με αναφιλητα για αυτήν και φυσικά την αγάπησα με όλη την δύναμη την ψυχής μου!!! Οπως σας ηπα εγω και η Ντατα δεν τελειώνουμε εδω. Θα να συντροφεύει και θα με προστατεύει νοερά στην ζωή μου, στην καθημερινότητα μου, στα όνειρα μου!!! Σταματήσω εδω ελπίζοντας να μην σας κουρασα!!! Σας ευχαριστώ και πάλι για οτι μου προσφέρατε και σας ευχόμενος μέσα απο την καρδιά μου να μην χάσετε ποτε αυτό το συγγραφικό χάρισμα που έχετε!!!
    Με πολλή αγάπη και εκτίμηση Αννα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σ' ευχαριστώ πολύ για τα όμορφα λόγια σου που βγαίνουν από μια τρυφερή ψυχή της ηλικίας σου. Χαίρομαι που το τρομερό μου πλάσμα σε ταξίδεψε όπως και εμένα άλλωστε όταν την δημιουργούσα! Να είσαι καλά!

      Διαγραφή
  70. Κυρία Μαντά αν και βιβλιοφάγος η Ντάτα είναι ο πρώτο δικό σας βιβλίο που διάβασα. Και οφείλω να σας δώσω τα θερμά μου συγχαρητήρια! έχω αγαπήσει τόσο πολύ την Ντάτα που ένα μέρος μου την θεωρεί φίλη, παλιά γνώριμη και αγαπημένη. την θαύμασα και την θαυμάζω. μέσα σε 3 μόνο 24ωρα ολοκλήρωσα την ιστορία της γιατί όσο εύκολα σαγήνευε και ξελόγιαζε τα αρσενικά στο διάβα της έτσι σαγήνευσε και μένα, έχει μπέι τόσο στο μυαλό μου που περπατάω στο δρόμο και βλέποντας τους ανθρώπους αναρωτιέμαι αν είναι αυτό που φαίνονται ή αν είναι διεφθαρμένοι, με 2η ζωή και ταυτότητα σαν τους υψηλά ιστάμενους θαμώνες του σπιτιού της. με απογοήτευσε όμως το τόσο ξαφνικό και αδικαιολόγητο τέλος. η εξαφάνιση της Ντατας τι την οδήγησε σε αυτή την ζωούλα που δεν της άρμοζε μέσα σε μια νυχτα...έχω ήδη αγοράσει το όσο αντέχει η ψυχή με την ελπίδα να πάρω κάποιες απαντήσεις γιατί δεν μπορώ να δεχτώ πως η Ντατα μου η λατρεμένη μου τελείωσε έτσι....!!! ο Θεός να σας δίνει δύναμη και καλή συνέχεια στην επιτυχημένη σας πορεία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαίρομαι που σας άρεσε ένα αγαπημένο για μένα βιβλίο! Όσο για την Ντάτα, έφυγε όταν έπρεπε και στο Όσο αντέχει η ψυχή, θα την δείτε πιο ώριμη, αλλά εξίσου δυναμική και θα δικαιολογηθεί και η τελευταία πρόταση που είπε ο αστυνόμος για εκείνη....

      Διαγραφή
  71. Η ιστορία αυτή θα μπορούσε να ήταν αληθινή ;;;;;; Και πως σκεφτήκατε μια τέτοια ιστορία;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  72. Έχω φτάσει στο 2ο κεφάλαιο και έχω μεθυστει ... είναι καταπληκτικό

    ΑπάντησηΔιαγραφή