Κάθε βιβλίο, ένα καράβι....

Πάμε να ταξιδέψουμε την ψυχή μας....

Γερό σκαρί κάθε βιβλίο, μπορεί να μας φτάσει μακριά....



27 Απριλίου 2011

Χριστός Ανέστη!!!!

Επέστρεψα!!!! Χριστός Ανέστη σε όλους! Ευχαριστώ για τις εκατοντάδες ευχές που έλαβα από το διαδίκτυο και από το κινητό! Η αγάπη σας, το έχω ξαναπεί, είναι εκτός από συγκινητική, μια μεγάλη δύναμη για μένα, την νιώθω γύρω μου ασπίδα και ζεστή απαλή αγκαλιά. Να είστε καλά αγαπημένοι μου!
Χρόνια είχα να φύγω για Πάσχα, χρόνια είχα να φτάσω στην Ανάσταση χωρίς πρησμένα πόδια από την κούραση! Φύγαμε την Μ. Παρασκευή το πρωί, όλη η οικογένεια και μαζί η άλλη οικογένεια, που έγινε δική μας, οι γονείς της νύφης μας. Μαζί και δύο καλοί οικογενειακοί φίλοι. Άτομα 11 και όλα με κέφι. Προορισμός, ένα χωριό τριάντα χιλιόμετρα από τα Τρίκαλα, η Καστανιά. Ένα χωριό που τον χειμώνα μένει με 50 ψυχές, πνιγμένο στο πράσινο και στα νερά που τρέχουν από παντού! Γεμάτες έλατα οι πλαγιές, τόσα δεν είχα ξαναδεί!  Βέβαια μόνο Άνοιξη δεν μύριζε, κρύο, ομίχλη το πρωί και το τοπίο έμοιαζε απόκοσμο. Αυτό δεν μας εμπόδισε φυσικά να κάνουμε τις βόλτες μας στην περιοχή και ο ήλιος έβγαινε μόνο για να μας κάνει το χατήρι και να μην μας χαλάσει τις μέρες!



Μέχρι και στα άλογα πήγαμε, γιατί η νύφη μου τους έχει αδυναμία!
Και γύρω το τοπίο πανέμορφο, καταπράσινο, γεμάτο ζωή.









Πατέρας και γιος σε μεγάλα κέφια!







Όχι οτι μάνα και κόρη πήγαιναν πίσω!








Την Δέυτερη μέρα του Πάσχα, επισκεφθήκαμε μια πανέμορφη εκκλησία της περιοχής. Ύψωση Τιμίου Σταυρού και 13(!) τρούλοι. Κτισμένη γύρω στο 1600, επιβλητική, υπέροχη. Απολαύστε την....




Περισσότερες φωτογραφίες ως συνήθως στο fb....

Το Πάσχα πέρασε, οι ολιγοήεμερες διακοπές του όμορφη ανάμνηση και η ευχή όπως κάθε χρόνο η ίδια για όλους. Να είμαστε όλοι καλά, να γιορτάσουμε και πάλι του χρόνου με τους αγαπημένους μας.  Χριστός Ανέστη!

11 σχόλια:

  1. Αληθως Ανεστη..χρονια πολλα Λενα..παντα υγεια και χαρές!! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αληθώς Ανέστη ! χρόνια πολλά πάντα με υγεία και αγάπη !! να χαίρεσαι Λενάκι μου την υπέροχη οικογένειά σου !!!


    και του χρόνου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Χριστός Ανέστη
    χρόνια πολλά Λένα!
    Γεμάτα αισιοδοξία και αγάπη!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Χριστός Ανέστη! Την ξέρω αυτήν την εκκλησία. Την είδα πρόσφατα με τους μαθητές μου σε dvd της Μάγιας Τσόκλη στα πλαίσια του μαθήματος της γεωγραφίας. Εντύπωση προκαλεί ο χαμηλός εσωτεικός φυσικός φωτισμόςο της! χαίρομαι με τη χαρά σου. Πάντα τέτοια! Φιλιά από τη Νίσυρο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αληθώς Ανέστη!Χρόνια πολλά!
    Πολύ όμορφο το τοπίο,πανέμορφες και οι φωτογραφίες!Να είστε πάντα έτσι χαρούμενοι και να χαίρεστε ο ένας τον άλλο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Κ.Μαντα χριστος ανεστη να χαιρεστε την οικογενεια σας και οσους αγαπατε.Ονομαζομε Κατερινα και ειμε απο τη ΧΙΟ το νησι της Μαστιχας και του ΡΟΥΚΕΤΟΠΟΛΕΜΟΥ.Πιστευω αν μας επισκευτιτε θα σας μεινουν ωραιες αναμνησεις ειδικα το πασχα με το υπεροχο θεαμα τον ρουκετων και εντονες ευωδιες απο το γνωστο ΚΑΜΠΟ με τις ατελειωτες μανταρινιες και πορτοκαλιες.ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΟ ΝΕΟ ΣΑΣ ΒΙΒΛΙΟ ΚΑΙ ΕΙΜΕ ΣΙΓΟΥΡΗ ΓΙΑ ΤΑ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΜΕ ΓΕΜΙΣΕΙ ΟΠΩΣ ΟΛΑ ΤΑ'ΛΛΑ. ΣΑΣ ΦΙΛΩ ΚΑΤΕΡΙΝΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Κατερίνα: Στην Χίο έχω έρθει δύο φορές για παρουσίαση και πραγματικά είναι ένα όμορφο νησί με πολλές ομορφιές και καταπληκτικά τοπία. Εκεί μάλιστα υπηρέτησε την θητεία του και ο γιος μου! Όσο για το νέο βιβλίο, ελπίζω και εύχομαι να σας κερδίσει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αληθώς Ανέστη! Να είστε καλά, να ταξιδεύετε γνωρίζοντας τη Θεσσαλία μας που είναι πανέμορφη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Καλό απόγευμα Λένα μας. Αληθώς Ανέστη ο Κύριος. Διακοπές και βόλτα ....τέλος! Πίσω στις δουλειές μας τώρα!!!! Γιάννα/Κύπρος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Χριστός Ανέστη χρόνια πολλά με υγεία και αγάπη! τέλεις οι φώτος σας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή