Κάθε βιβλίο, ένα καράβι....

Πάμε να ταξιδέψουμε την ψυχή μας....

Γερό σκαρί κάθε βιβλίο, μπορεί να μας φτάσει μακριά....



30 Απριλίου 2010

Το πιο ωραίο δώρο για σήμερα!!!!!!

Το έχω πει πολλές φορές... Δεν ξέρω πώς περνούν τα χρόνια. Ακόμα αναρωτιέμαι αν κάποιος έκανε λάθος και μου χρέωσε στα καλά καθούμενα 46 χρόνια ζωής!!!!!  Βλέπω τα παιδιά μου όμως και καταλαβαίνω που πήγαν τα χρόνια μου! Έπειτα είναι και όλα τα μηνύματα στο fb που ξεχειλίζουν αγάπη και ευχές.... πολλές ευχές... όμορφες, πρωτότυπες αλλά κυρίως γεμάτες καρδιά!Δεν έχω λόγια, η χαρά ξεχειλίζει που με θυμηθήκατε, που η αγάπη σας είναι ο μανδύας μου, η ασπίδα μου, η δύναμή μου! ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!!!!!!
Και....
Κοιτάξτε τώρα τι ήρθε σήμερα!

Το πρώτο αντίτυπο του τσιγάρου με αφιέρωση (πολύ συγκινητική) άπό τον εκδότη μου κύριο Θάνο Ψυχογιό! Ακριβώς όπως και πέρσι είχε έρθει ο Έρωτας, δώρο το πρώτο αντίτυπο για τα γενέθλιά μου! Το κοιτάζω και δεν το χορταίνω!
Καλό Σαββατοκύριακο σε όλους και η αυριανή Πρωτομαγιά που σηματοδοτεί τον ερχομό της άνοιξης, ας φέρει επιτέλους και λίγη γαλήνη στα μυαλά και στις ψυχές μας, ας παραμερίσει την παγωνιά όχι  του χειμώνα, αλλά  αυτής της κατάστασης που ταλανίζει την χώρα μας....

20 σχόλια:

  1. Kαι εμείς ευχαριστούμε για τα ταξίδια που μας προσφέρετε μέσω των βιβλίων σας.

    Με εκτίμηση,
    ΒΟΟΚΝIGHTS TEAM
    http://booknights.wordpress.com/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Όταν ανοίγεις την αγκαλιά σου σε όλον τον κόσμο, βρίσκεις πάντα ανοιχτές αγκαλιές για σένα. Ότι χαρίζει σου χαρίζεται κι όσο χαμογελάς, τόσο βρίσκεις δίπλα σου αμέτρητα χαμόγελα να οδηγούν τα βήματά σου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. booknights: Ευχαριστώ πολύ, χαίρομαι που κάθε...ταξίδι μου έχει τόσους πολλούς συνεπιβάτες! Να είστε καλά!
    Ρένα μου γλυκιά μου, σ' ευχαριστώ! Ο άντρας μου λέει πάντα οτι η αγάπη είναι σαν το άρωμα... πλημμυρίζει τους πάντες γύρω σου... Να είσαι καλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ναι, θυμάμαι πέρυσι που είχες φωτογραφήσει το βιβλίο δίπλα στο πληκτρολόγιο του υπολογιστή σου. Προχώρα μπροστά έτσι όπως έμαθες να κάνεις, κόντρα στην κακία και την χολή. Περιμένω με χαρά να σε δω, να σου δώσω μια μεγάλη αγκαλιά και να βρεθώ πρώτη φορα στην πρώτη επίσημη παρουσίαση. Καλοτάξιδο να είανι. Το αντίτυπό μου θα το υπογράψεις στο μετρόπολις! Η Παναγιά μαζί σου! Φιλιά από τη Νϊσυρο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Νικόδημε κι εγώ περιμένω με χαρά να σε συναντήσω, να μου πεις τα νέα σου για το καινούριο σου εκδοτικό σπίτι! Με το καλό και το δικό σου κανούριο σκαρί!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Χρονια σου πολλα Λενα! Να εισαι παντα καλα και γεματη, να εισαι δημιουργικη και ευτυχισμενη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Συγχαρητήρια! καλοτάξιδο όπως και τα άλλα και ακόμη καλύτερα.Καλό μήνα. Χαρούμενη Πρωτομαγιά Λένα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Χρόνια πολλά και ευτυχισμένα με υγεία πάνω απόοοοοολα!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Χρόνια πολλά με υγεία πάνω απ' όλα ! Περιμένω με αγωνία το νέο σας βιβλίο !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Xρόνια πολλά κοριτσάκι!
    Ραντεβού στον Πειραιά!
    Φιλιά και να χαίρεσαι την οικογένεια σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Καλό απόγευμα Λένα μας! Κάποιος γιορτάζει σημέρα!! Χρόνια Πολλά και καλά με υγεία και χαρά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Χρόνια Πολλά και από εδώ,γεμάτα ευτυχία και ανθρωπους να σας αγαπάνε!Καλορίζικο και το καινούριο βιβλίο, το περιμένουμε κι εμείς πως και πως! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Λενάκι μου αγαπημένο... χρόνια και πολλά και καλά και πετυχημένα και μαγικά και ονειρεμένα... και πολλά πολλά πολλά ακόμα!!!!!

    το βιβλίο το έχω ήδη προπαραγγείλει και την επόμενη από την κυκλοφορία θα το παραλάβω!!!!!!!

    ανυπομονώ...... το ξέρεις αν και είμαι σίγουρη , θα μου πάρει μία μέρα να το διαβάσω και για ένα χρόνο μετά θα σε "πρήζω" αν αργεί η 10η Μαίου του 2011!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    καλοτάξιδο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ααα τα "παιχνίδια ζωής" τα τελείωσα... είχες απόλυτο δίκιο!!!
    θα είναι η επόμενη ανάρτησή μου!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ευχαριστώ όλους για τις ευχές σας, με έκαναν να νιώσω πάρα πολύ όμορφα!
    Ζαχαρένια μου χαίρομαι πάρα πολύ που σου άρεσαν τα "παιχνίδια ζωής"! Όσο για το 2011.... στο λέω από τώρα: ΑΡΓΕΙ! Φιλάκια γλυκό μου κορίτσι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Χρόνια σου πολλά Λένα μου, νασαι πάντα καλά,πάντα χαρές εύχομαι....
    φιλιά πολλά
    Σμαραγδένια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Χρόνια πολλά και καλά !!! να καμαρώνεις τα παιδιά σου και την οικογενειά σου !!! εύχομαι πάντα να μας ταξιδεύεις μέσα απο την γραφή σου και να είμαστε μαζί ακόμη για πολλά πολλά πολλά χρόνια !!!!!!!

    στον πειραιά θα μας έρθεις καθόλου Λενάκι ??


    φιλια και καλό μήνα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Σμαραγδένια ευχαριστώ για τις ευχές, να είσαι καλά!
    Μαρία β: Στον Πειραιά, εκτός από την έκθεση βιβλίου που δεν ξέρω ακόμα πότε θα είμαι, θα βρίσκομαι το Σάββατο 29 Μαίου από τις 12 μέχρι τις 2 το μεσημέρι στο βιβλιοπωλείο Ελευθερουδάκης για υπογραφές και κουβεντούλα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Καλησπέρα! Κυρία Λένα Μαντά δυστηχώς εμένα δεν μου άρεσε ''Το τελευταίο τσιγάρο''. Θεώρησα ότι όσα συνέβησαν στον Μιχάλη ήταν παρατραβηγμένα για να συμβούν σε έναν άνθρωπο! Νομίζω ότι δεν μου άρεσε και για έναν άλλον λόγο: επειδή σιχαίνομαι τα τσιγάρα! Μάλλον γι' αυτό δεν μου άρεσε... Δεν πειράζει όμως, γούστα είναι αυτά, θα περιμένω το επόμενό σας βιβλίο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή